(Abdulkerim SONKAYA/İstanbul) - Türkiye de ilk kez fesiyle, zıbunuyle ve peşmaliyle Doğu ve Güneydoğu kadınlarına has giyim tarzı ile piyasaya çıkan ve her geçen gün tarihe karışan Anadolu kadınların giyim kültürünü yeniden canlılık kazanmasına vesile olan Gülistan Tokdemir, gittiği her yerde vatandaşların sevgi seliyle karşılaşıyor.
Kültür kokan giyim tarzı ve güzel sesiyle Anadolu insanları kendilerine hayran bırakan Gülistan Tokdemir, en büyük amacının yok olmakla karşı karşıya kalan o güzel Anadolu giyim kültürünü yeniden canlılık kazandırmakla birlikte vatandaşlara sevindirmek ve özendirmek olduğunu söyledi.
Babası Haşim Tokdemir ile birlikte uzun zamandır müzik ile uğraşan ve kendisiyle son derece uyumlu bir tablo çizdiğini söyleyen Gülistan Tokdemir, “Bu aşamaya gelmesinde Babamın büyük rolü oldu. Hemşehrilerimizin yoğun istekleri doğrultusunda ilk albümümüzü çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Gümüş plak stüdyosunda hazırlanan albümde 3 Türkçe ve 11 Kürtçe olmak üzere toplam 14 parça bulunmaktadır. Bunlardan 7 tanesinin söz ve müziği bize aittir. Her şeyden önce bu albümü çıkarmamıza sebep olan ve hiçbir şekilde desteklerini bizlerden esirgemeyen başta İstanbul’daki Adıyamanlı işadamı hemşehrilerimiz olmak üzere emeği geçen herkese şükranlarımızı sunarız” dedi.
Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,
Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.
Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,
Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 21 gün süren toplu görüşme sürecinde 74 milyon vatandaşın taleplerini de dikkate aldıklarını belirtti.
Sabancı Topluluğu’nun şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla 3’üncüsü gerçekleştirdiği
Devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde Hükümet memurlara yapılacak zam oranı teklifini artırdı
SteelOrbis'in düzenlediği Piyasa Sohbetleri Toplantıları’nın beşinci buluşması gerçekleştirildi. Çelik sektörünün dünü, bugünü ve geleceğinin konuşulduğu toplantı çelik sektörü temsilcilerini İstanbul’da buluşturdu.
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?