Bursa Yakın Doğu Çevre Yolunda kar ve buzlanma nedeni ile sürücünün kontrolünden çıkan araç şarampole devrildi.
Kaza, saat 01.00 sıralarında Bursa Yakın Doğu Çevre Yolu Botanik Park mevkiinde meydana geldi. İzmir istikametine doğru Burhan Küçükyılmaz (43) idaresindeki 16 JPG 99 plakalı otomobil, Botanik Park mevkiinde zeminin gizli buzlanması sebebiyle virajı alamayarak şarampole yuvarlandı. Aracın hava yastıkları sayesinde ciddi bir yara almadan kazadan kurtulan Küçükyılmaz, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin müdahalesinin ardından Çekirge Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Ali Sait MÖKÜKÇÜ - Yeni Türk Ticaret kanununun uygulamaya başlamasına az bir süre kaldı. Şirketlerin yeni kanuna adapte olmalarını sağlayacak bazı işlemler için belirli süre verilmiş bulunmaktadır.
Başbakan Yardımcısı Babacan, 'S&P'yle sözleşmeyi bitirmeyi gerekirse her an yapabiliriz. Bugün için kararımız yok ama ileride her an yapabiliriz' dedi.
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Türkiye'nin notunu kıran kredi derecelendirme kuruluşu Standard&Poor's'un (S&P) yapmış olduğu değerlendirmenin hiçbir mantıklı tarafı olmadığını belirterek,
Vodafone Türkiye, müşteri memnuniyetine odaklandığı 2009 yılından bu yana uyguladığı uzun dönemli stratejik programının 3. mali yılını güçlü bir büyüme ile tamamladı.
Balıkesir’in Edremit Sosyal Yardım Vakfı’nda çalıştırılmak üzere 4 kişinin işe alınacağının duyurulmasıyla birlikte, müracaat süresinin bitmesine 3 gün kala 2 bin 686 kişi başvuru yaptı.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kayıt dışı ile mücadele en temel önceliklerinden biri olduğunu belirterek,
Türk İstatistik Kurumu Ege Bölge Müdürlüğü, İzmir’de kayıt dışı istihdam verilerini açıkladı.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, 21 gün süren toplu görüşme sürecinde 74 milyon vatandaşın taleplerini de dikkate aldıklarını belirtti.
Sabancı Topluluğu’nun şirket ve çalışanların başarılarını ödüllendirmek ve iyi uygulamaların karşılıklı paylaşılmasını teşvik etmek amacıyla 3’üncüsü gerçekleştirdiği
Devam eden toplu sözleşme görüşmelerinde Hükümet memurlara yapılacak zam oranı teklifini artırdı
Bu konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz ?