• Sağlık

Cildin dostu Somon DNA'sı

Cilt yenilemede klinik olarak kanıtlanmış, yepyeni ve üstün bir yaklaşım sunan protokol olduğunu belirten Dr. Arzu Atalan, Somon DNA’sının cilt yapısını desteklediğini, güçlendirdiğini ve derinlemesine cilt nemlendirmesi sağladığını söyledi.
Cildin dostu Somon DNA'sı
İHA - Dermaklinik Estetik ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, “Bu protokolü oluşturan polinükleotidler (Somon DNA’sı) ve hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanları olup, Mastelli Bio-Pharmaceutical tarafından geliştirilmiş patentli bir teknolojidir. Kollajen ve elastin stimülasyonu ile cildin sıkılığını, elaskiyetini ve parlaklığını artırır” dedi.

UVB nedeniyle oluşan radyasyon hasarını engellediğini belirten Atalan, “Etkin cilt yenilenmesi ve yapılandırılmasını sağlar. Pürüzsüz, sağlıklı görünen ve daha aydınlık bir cilde sahip olan kişi yepyeni bir ışıltı kazanır” diye konuştu.

Dermaklinik Estetik ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, somon dnasının kullanım alanlarını şu şekilde sıraladı:

“1. Cilt yapısının düzenlenmesinde,

2. Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,

3. Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde)

4. Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,

5. Hormonal saç dönülmesi tedavisinde,

6. Akne skarlarının tedavisinde,

7. İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır.”

İlk seanstan itibaren ciltteki etkinin anında görüldüğünü kaydeden Atalan, “Kademeli olarak her seanstan sonra artar. Ortalama 12 ay boyunca etkinliğini korur. Pİ System, Kadın-Erkek, Genç-Olgun tüm cilt tiplerine uygundur. Pİ System, cildin ihtiyacını karşılayan çözümler sunulmaktadır” şeklinde konuştu.
Yorum Yazın