TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Sağlık

Somon DNA'sı ile gençlik aşısı

Somon DNA'sının cilt yapısını desteklediğini belirten Estetik Hekimi Dr. Arzu Atalan, bu protokolün gençlik aşısı olduğunu söyledi.
Somon DNA'sı ile gençlik aşısı
İHA - Dermaklinik Estetik ve Güzellik Merkezinden Medikal Estetik Hekimi Dr.Arzu Atalan, "Bu protokolü oluşturan polinükleotidler (Somon DNA’sı) ve hyaluronik asit molekülleri vücudun tamamen doğal elemanları olup, Mastelli Bio-Pharmaceutical tarafından geliştirilmiş patentli bir teknolojidir. Cilt yenilemede klinik olarak kanıtlanmış, yepyeni ve üstün bir yaklaşım sunan protokoldür" dedi.

Bu protokolün cilt yapısını destekleyip, güçlendirdiğini ve derinlemesine cilt nemlendirmesi sağladığını kaydeden Atalan, "Kollajen ve elastin stimülasyonu ile cildin sıkılığını, elaskiyetini ve parlaklığını artırır. UVB nedeniyle oluşan radyasyon hasarını engeller. Etkin cilt yenilenmesi ve yapılandırılmasını sağlar. Pürüzsüz, sağlıklı görünen ve daha aydınlık bir cilde sahip olan kişi yepyeni bir ışıltı kazanır" ifadelerini kullandı.

Estetik Hekim Dr. Arzu Atalan Somon DNA'sının kullanım alanlarını şöyle sıraladı:
Cilt yapısının düzenlenmesinde,
* Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,
* Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde)
* Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,
* Hormonal saç dönülmesi tedavisinde,
* Akne skarlarının tedavisinde,
* İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır."

İlk seanstan itibaren ciltteki etkinin anında görüldüğünü belirten Atalan, "Kademeli olarak her seanstan sonra artar. Ortalama 12 ay boyunca etkinliğini korur. Pİ System, Kadın-Erkek, Genç-Olgun tüm cilt tiplerine uygundur. Pİ System, cildin ihtiyacını karşılayan çözümler sunulmaktadır" şeklinde konuştu.
Yorum Yazın