TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Asayiş

İstanbul’da trafik kavgası: Önce bıçakladılar sonra dövdüler

Merter’de otomobille seyreden bir grup şahıs, trafikte tartıştıkları iki genci önce dövdü sonra da birini bıçakladı. Kavga anları kameralara yansırken polis, bıçaklı saldırganı evinde yakaladı.
Olay, saat 02.30 sıralarında Güngören Merter’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre K.Y. isimli şahıs arkadaşlarıyla birlikte otomobilde seyretmeye başladı. Grup yaya geçidine geldiği esnada bir başka araçtaki şahıslarla yol verme yüzünden tartıştı. Araçlarından inen grup, şahıslarla kavga etmeye başladı. Kavgada K.Y. isimli şahıs, karşı taraftaki gençlerden birini bıçakla yaraladı. Ardından da gençler, grup tarafından yumruk ve tekmelerle dövüldü. Yaşananlar ise kameralara yansıdı.

Polis bıçaklı saldırganı yakaladı
Olayın ardından grup araçlarına binerek kaçarken, gençler için olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci hastaneye kaldırdı. Polis yaptığı çalışma sonucunda saldırganın K.Y. olduğunu tespit etti. Devam eden çalışmalarda şahıs Esenler Tekstilkent’te yakalandı. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin alınması ve adli işlemleri için emniyete götürüldü.