TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Aras Kargo, üst üste dördüncü kez ödül aldı

- Aras Kargo Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Onur Aytekin: - "E-ticaret sektörünün güvenilir ve etkili bir iş ortağı olarak konumlandığımız ve bu kapsamda aldığımız ödül için mutluyuz"
AA -

İSTANBUL (AA) - Aras Kargo, ECHO Awards’ta kargo sektöründe dördüncü kez "En İyi E-Ticaret Deneyimi Yaşatan Şirket Ödülü"nün sahibi oldu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Aras Kargo, Marketing Türkiye ve Akademetre iş birliğiyle bu yıl beşincisi gerçekleştirilen ve e-ticaretin en iyilerinin belirlendiği ECHO Awards'ta "Kargo" kategorisinde ödül aldı.

Müşterilerine en iyi e-ticaret deneyimini sunarak sektörlerinde öne çıkan markaların başarısının taçlandırıldığı ECHO Awards'ta Aras Kargo, üst üste dördüncü kez bu ödülü kazanma başarısı gösterdi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aras Kargo Operasyon Genel Müdür Yardımcısı Onur Aytekin, kuruluşlarından bu yana Türkiye'nin dört bir ucuna erişmekle kalmadıklarını, yurt dışına açılan, teknoloji ihraç eden çok dinamik bir yapı inşa ettiklerini aktardı.

Aytekin, büyük verinin yapay zeka ile işlenmesine ve bu sayede kişiselleştirilmiş hizmetler vermeye odaklandıklarını, son yıllarda değişen tüketici beklentilerini karşılayan hizmetleri ileri taşımak üzere önemli yapısal ve teknolojik yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Kargo teslimatlarını zaman ve mekandan bağımsız esnek bir modele taşımak için yeni ürünler ve yatırımlar hayata geçirdiklerine dikkati çeken Aytekin şunları kaydetti:

"Aras Rotalama Platformu projemiz sayesinde müşterilerimiz kargolarını canlı takip edebiliyor, kargonun teslimine kaç durak kaldığını gerçek zamanlı takip edip kargosunun teslim zamanını değiştirebiliyor. Bu sayede kargosunu ister 'Aras Burası' esnaf ve dolap noktalarımıza, ister komşusuna veya istediği şubemize yönlendirebiliyor. E-ticaretin en önemli bileşenlerinden biri olan teslimat sürecinde sunduğumuz bu esneklik ve kişiselleştirme, e-ticaret iş ortaklarımızın sunduğu değeri artırarak müşteri memnuniyetinde ilerleme sağlıyor.

Bu doğrultuda hızlı ve pratik çözümler geliştirmeye ve teknoloji yatırımlarını genişletmeye devam edeceğiz. Teslimat ve iade noktasında önemli bir görev üstlenen kargo sektörünü e-ticaret ekosisteminin ayrılmaz bir parçası olarak görüyoruz. Bu anlamda, e-ticaret sektörünün güvenilir ve etkili bir iş ortağı olarak konumlandığımız ve bu kapsamda aldığımız ödül için mutluyuz. Bu başarıda emeği geçen bütün çalışma arkadaşlarıma ve e-ticaret tarafındaki iş ortaklarımıza teşekkür ediyorum."