• Ekonomi

eLogo'dan ilk kez e-faturaya geçecek işletmelere yüzde 50 indirim uyguluyor

AA -

İSTANBUL (AA) - eLogo, yeni kampanyasında ilk kez e-faturaya geçecek işletmelere yüzde 50'ye varan indirim fırsatı sunuyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, eLogo'nun e-fatura programı, tüm ERP ve yazılımlarla uyumlu olabilen altyapısı sayesinde işletmelerin dönüşüm sürecinde e-Belge sistemlerine hızlı ve kolay uyum sağlıyor.

Kampanya kapsamında ilk kez eLogo'ya gelen işletmeler e-fatura programında avantajlı fiyatlardan yararlanıyor, hem bütçeden hem de zamandan tasarruf ediyor. eLogo, işletmeleri dijitalleştirirken çevreye de katkı sağlıyor. eLogo sunduğu bu çözümlerle sadece 2023'te 1 milyardan fazla e-Belge üreterek 85 bin ağaç kurtardı.

eLogo, 1 Temmuz itibariyle e-fatura, e-arşiv Fatura, e-irsaliye gibi zorunlu e-belge uygulamasına geçmesi gereken çeşitli ölçeklerdeki işletmelere tebliğe uyum sürecinde ihtiyaç duydukları desteği sunuyor.

Türkiye'de her 3 faturadan biri eLogo'dan geçiyor. eLogo, şirketlerin ihtiyacına yönelik terzi işi çözümler sunarken, geniş ürün gamıyla birlikte deneyimlerini de paylaşıyor. Yeni dönemde de ilk kez eLogo'ya gelecek yeni mükellefler için e-dönüşüm sürecini kolaylaştırmayı ve hızlandırmayı hedefliyor.


Cem Sultan
sohbet islami chat omegle tv türk sohbet islami sohbet elektronik sigara cinsel sohbet su böreği sipariş oyun haberleri tıkanıklık açma dijital pazarlama ajansı galeri yetki belgesi nasıl alınır yalama taşı