TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Ekonomi

Kütükcü, TOBB Hizmet Şeref Belgesi aldı

Konya Sanayi Odası (KSO) Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, TOBB camiasına ve Türkiye ekonomisine hizmette bulunan delegelere verilen Hizmet Şeref Belgesi’ni, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun elinden aldı.
Kütükcü, TOBB Hizmet Şeref Belgesi aldı
TOBB’un 79. Genel Kurulu dolayısıyla düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni’ne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve Türk iş dünyası temsilcileri katıldı. TOBB delegeliğinde, 10., 20. ve 30. yıllarını dolduran delegelere hizmet şeref belgesi takdim edilen törende, Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü’ye de, 10 yıllık delege olarak TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu tarafından Hizmet Şeref Belgesi takdim edildi.

Kütükcü’den teşekkür mesajı
Hizmet Şeref Belgesi Takdim Töreni sonrasında bir teşekkür mesajı yayımlayan Konya Sanayi Odası Meclis Başkanı Memiş Kütükcü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederek, “Türk iş dünyası olarak şartlar ne olursa olsun üretimden asla vazgeçmedik. Yakın zamanda geride bıraktığımız pandemi dönemi ve beraberinde gelen ekonomik zorlu şartlara rağmen, üretime, ihracata ve istihdama devam ettik. Konyalı sanayiciler olarak, ülkemizin kalkınmasının yolunun üretimden geçtiğini biliyor ve daha müreffeh yarınlara ulaşabilmek için çatı kuruluşumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin öncülüğünde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Her zaman Türk iş dünyamızın yanında olan ve bizlerden desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.