• Ekonomi

Lodos İstanbul’da etkisini sürdürüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün dün yaptığı uyarılarının ardından başlayan lodos İstanbul’da etkisini sürdürüyor. Fatih Sahili’nde etkili olan lodosla beraber yükselen dalgalar vururken, yerli ve yabancı turistlerin ıslanmaya göze alarak fotoğraf çekme yarışına girdiği o anlar kameralara yansıdı.
Lodos İstanbul’da etkisini sürdürüyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü dün ülke genelinde ve özellikle Marmara Bölgesi’nde fırtınaya ve lodosa karşı uyarılarda bulunmuştu. Yapılan uyarıların ardından dün başlayan lodos bu sabah itibariyle de İstanbul’da etkisini göstermeye devam ediyor.

FATİH SAHİLİNDE ETKİLİ OLUYOR
Dün sabah saatlerinde başlayan Lodos bu sabah saatlerinden itibaren Fatih Sahili’nde de etkisini gösterdi. Denizde zaman zaman dev dalgalar oluştu. Bazı vatandaşlar ise yürüyüş ve koşu yaptı bazıları ise dalgalara karşı fotoğraf çekildi.

ISLANMAYI GÖZE ALDILAR
Sarayburnu sahilinde etkili olan lodos nedeniyle denizde oluşan dalgaları fotoğraflamak isteyen bazı yerli ve yabancı turistler ıslanmayı göze alarak dalgalara karşı fotoğraf çekildi. Bazı turistlerin ise bir süre dalgaları izlediği görüldü.
Marmara genelinde etkili olan Lodos’un gün içerisinde de etkisini sürdüreceği öğrenildi.
(Selim Bayraktar - İsmet Aktaş / İHA)