TİC Holding Header
  • USD 32.347
  • EUR 35.13
  • Altın 2308.449
  • BIST 100 8880.09
  • Enerji

EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'na ilgi büyüktü

EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı bu yıl Andritz, Solar, ABB, Sıemens, Smart Energy firmalarının destekleriyle düzenlendi.
EIF Uluslararası Enerji Kongresi ve Fuarı'na ilgi büyüktü

Ankara’da gerçekleşen kongre, Türkiye’nin en büyük karma enerji etkinliği haline gelmiştir. EIF Kongreleri; düzenlenmeye başlandığı günden itibaren enerji sektöründe önde gelen yerli-yabancı liderleri, bakanları ve yatırımcıları uluslararası bir platformda bir araya getirmektedir. Bugüne kadar gerçekleşen tüm kongrelerin açılış konuşmalarına; Suudi Arabistan, Irak, Amerika Birleşik Devletleri, KKTC , Somali, Libya, Sudan, Mozambik heyetleri katılım göstermiştir.



Üst düzey kamu yetkilileri ile çok sayıda akademik ve sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin, enerji sektörünün önde gelen profesyonellerinin konuşmacı olarak davet edildiği 12. EIF kongresine bu yıl Dünya ve Türkiye Enerji Piyasalarının Değerlendirilmesi, Milli Enerji Bağlamında Türkiye’de Enerji Yatırımları, YEKA Modeli ve Yenilenebilir Enerji Yatırımları, Yenilenebilir Enerji Kaynaklarından Elektrik Üretimi, Güneş Enerjisi, Rüzgar Enerjisi, Jeotermal Enerji, Biyokütleden Enerji Üretimi, Hidroelektrik Enerji, Elektrik Dağıtımında Güncel Gelişmeler, Petrol ve Gaz Arama, Üretim ve Dağıtımı, Türkiye Petrol ve Doğalgaz Piyasaları, Çevre ve İklim Değişikliği, Kömür Kaynaklarından Elektrik Üretimi, Nükleer Enerji, Enerji Yatırımlarının Finansmanı, Enerji Güvenliği, Uluslararası Enerji Projeleri, Türkiye Enerji Mevzuatı Değerlendirilmesi, Ulusal ve Uluslararası Enerji Ticareti, Enerji Yatırımlarında Teknolojik Gelişmeler, Enerji Santrallarında İşletme, Bakım ve Modernizasyon, Enerji Verimliliği, Akıllı Şehirler, Elektrikli Araçlar, Elektrik Depolama, Doğalgaz Depolama, Enerji Teknolojilerinde Yerlileşme, Atıktan Enerji üretimi, Biogaz, Enerji Yatırımları, Güneş Enerji Paneli, Güneş Enerjisi, Hidroelektrik Santral, Çatı Güneş Enerjisi, Çatı GES, Enerji Nakil Hatları, Kojenerasyon, Güneş Enerji Haritası, Jeotermal Harita, Enerji Depolama ve Fotovoltaik Pil konu başlıkları ele alınmıştır. Dünya enerji sektörünün tüm paydaşlarını bir araya getiren EIF 2019 etkinliğine Andritz, Solar, ABB, Sıemens, smartenergy gibi önemli firmalar destek verdiler.

Yorum Yazın