TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan Aksoy, gençlerin isteklerini bir bir gerçekleştiriyor

Dargeçit’in Temelli, (Amara) Mahallesinde sentetik yüzeyli çim saha çalışmalarına başlandı.
Başkan Aksoy, gençlerin isteklerini bir bir gerçekleştiriyor
Diyarbakır / Mehmet Yasin Aslan - Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Dargeçit İlçesinin Temelli (Amara) mahallesi ziyaretinde gençlerin halı saha talebini yerine getirdi.

Dargeçit Belediye Başkanı Mehmet Cüneyt Aksoy, Dargeçit’in tüm mahallerini gezerek vatandaşların taleplerine kulak veriyor. Geçtiğimiz günlerde Başkan Aksoy, İlçenin Temelli Mahallesini ziyaret etmesi sırasında gençlerle sohbet ederek sorun ve taleplerini dinlemişti. Gençler futbol oynamak için sürekli ilçe merkezine gelmek zorunda kaldıklarını bu yüzde mahallelerinde futbol sahasının yapılması talebinde bulunmuşlardı. Aksoy, gençlere sahanın yapacağının sözünü vermesinin ardından gerekli yerlerle irtibata geçti. Bir hafta içerisinde Aksoy gençlere verdiği sözü yerine getirerek hemen sentetik yüzeyli çim saha çalışmalarını başlattı.

Başkan Aksoy, konuya ilişkin yaptığı açıklamalarda şu ifadelere yer verdi; “Mahallelerimiz ziyaret ederek, vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinliyoruz. Amacımız ilçe merkezindeki konforun kırsal mahallelerimize de götürmektir. Ziyaret sırasında gençlerimiz bizden saha talebinde bulundular. Bizde üzerimize düşeni yaptık. Kırsal mahallerimizde yaşayan çocukları spora yöneltmek, onların beden ve zihin olarak gelişimine katkı sağlamak ve boş zamanlarını sporla değerlendirmek amacıyla halı saha çalışmasına başladık. Çocuklarımızı sokaklarda, toprak zeminde bazen çamur içinde futbol oynamadan kurtararak çok güzel bir sahamız olacak İnşallah ve bu mutluluğu birlikte yaşayacağız.” dedi.
Yorum Yazın