TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Başkan Atay: "Kızılcaköy hem maddi hem de manevi kazanç sağlayacak"

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi’ni ziyaret etti. Başkan Atay ve vatandaşlar, kurulacak olan köy pazarıyla ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Hayata geçirdiği projeler ile üretimi destekleyen ve üreticilerin yaşamına dokunan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Kızılcaköy Mahallesi’nde vatandaşlarla buluştu. Başkan Atay, burada kurulacak olan köy pazarı hakkında vatandaşların görüş ve taleplerini dinledi, sürecin ortak kararla ilerleyeceğini açıkladı.

Kadın üreticilerin ağırlıklı olarak yer alacağı, 11 Haziran Pazar günü açılması planlanan köy pazarında; yerli üreticilerin hazırladığı yöresel lezzetlerin yanı sıra, çeşitli ürünler de ziyaretçilerin beğenisine sunulacak. Projenin mahalleye maddi ve manevi kazanç sağlayacağını ifade eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, “Pazar sayesinde buraya çok fazla insan gelecek. Kısa bir süre içerisinde Kızılcaköy Mahallesi bir cazibe merkezi haline dönüşecek. Ekonomik sıkıntılarla boğuşan yerel üreticilerimize de rahat bir nefes aldıracak. Başta mahalle sakinlerimiz olmak üzere Efelerimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Projeden memnuniyet duyduklarını belirten mahalle sakinleri, Başkan Mehmet Fatih Atay ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.