TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 34.958
  • Altın 2324.222
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

Erkek mont, pantolon ve kazak satın alacaklar için ipuçları!

Erkek giyimde zamansız bir şıklık sunan pantolon ve kazaklar, özellikle sonbahar ve kış aylarının favori parçaları.
Erkek mont, pantolon ve kazak satın alacaklar için ipuçları!
Buna ek olarak dış giyimin tamamlayıcı parçası mont modelleri de erkeklerin gardıroplarında olmazsa olmazlardan. Peki mont, pantolon ve kazak modelleri içinde yer alan geniş ürün skalasında nasıl bir tercih yapılmalı? Giyim alışverişine çıkmayı düşünenlerin dikkat etmesi gerekenlere bakalım.

Erkek Kazaklarda Triko Rüzgarı

Erkek kazak modellerinde en çok tercih edilen parçaların başında triko kazak modelleri geliyor. Dört mevsime hitap eden triko kazaklar, özellikle sonbahar ve ilkbahar gibi geçiş mevsimlerinde ön plana çıkıyor. Buna ek olarak triko kazakların geniş model ve renk skalası barındırması da her türlü kombinde kazakları kullanmayı kolay kılıyor. Triko örgü kazak modelleri, stili öne çıkaran ve soğuklara karşı iyi bir koruma sağlayan parçalar. Kazak seçiminde birçok faktör öne çıksa da, yaka formu belki de en önemlisi. Rahat ya da iddialı bir tarz sunan, spor ya da klasik bir görünüm yaratan küçük detaylar kazakların yaka formunda söz konusu. V yaka, bisiklet yaka en çok ilgi görenlerden. Hem kot pantolon hem de kumaş pantolonlar ile erkek kazak modelleri, işte ya da günlük planlarda vazgeçilmezlerden olmaya aday.

Stile Uygun Pantolon Seçimi

Erkek pantolon modelleri, zamansız şıklığı ile hem spor hem de klasik giyimin en önemli öğeleri içinde yer alıyor. Farklı kombinlere hitap eden, kimi zaman iş yaşamında kimi zaman ise günlük planlarda pantolonlar tişört, gömlek ve kazak gibi parçalarla uyumu şekilde tercih edilebilir. Erkek pantolon seçiminde belki de en önemli seçim, kumaş pantolon ya da keten gibi farklı konseptleri seçmek. Buna ek olarak beden formuna göre slim fit, regular fit ve büyük beden modeller de erkek pantolonların vücutta en iyi görünümü sunması adına çok önemli. Desen olarak ise pantolonlarda düz modellerin yanında ekose modeller ilgi görüyor.

Erkek Mont Modellerinde Trendi Takip Edin

Kış mevsiminin yanı sıra geçiş mevsimlerinin de popüler bir parçası olan erkek mont modelleri, çok farklı seçenekler barındırıyor. Bu da herkesin kendi tarzına hitap eden montları seçmesini kolaylaştırıyor. Yaşadığınız yerde sıcaklık ortalaması çok düşükse, vücut sıcaklığını iyi bir şekilde tutan termal montları tercih edebilirsiniz. Mevsimlik erkek mont modelleri içinde şişme montlar ön plana çıkarken, kar yağışının çok görüldüğü yerlerde kapüşonlu şişme montlar hem iyi bir sıcaklık koruması hem de iddialı bir tarz sağlayabilir. Spor mont, slim fit mont ve kar montları gibi farklı seçenekler hem giyim tarzı hem de bulunduğunuz yerin koşullarına göre tercih edilebilir.

Erkek mont, pantolon ve kazak gibi giyim ürünlerinde en iyisini tercih etmek istiyorsanız, erkek giyimin öncü markası Kiğılı’nın benzersiz modellerine göz atabilir, online satış mağazasında internete özel indirimlerle satın alabilirsiniz.



*İçerik tanıtım yazısı olarak girilmiştir. OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır.
Yorum Yazın