TİC Holding Header
  • USD 32.389
  • EUR 35.434
  • Altın 2322.704
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da selzedeleri ziyaret etti

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da selzedeleri ziyaret etti. Yapıcıoğlu, selzedelerin sorun ve sıkıntılarını dinledi, geçmiş olsun temennisinde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Şanlıurfa'da selzedeleri ziyaret etti
Depremzedeleri yalnız bırakmayan Yapıcıoğlu, sel felaketinde de selzedeleri yalnız bırakmadı.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Şanlıurfa’da selin etkili olduğu, yıkım ve can kayıplarının yaşandığı, bölgelerde incelemelerde bulundu.

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül’den selin olumsuz etkilediği mahallelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapıcıoğlu, daha sonra selin büyük tahribat ve yıkım bıraktığı Veysel Karani ve Süleymaniye mahallelerinde incelemelerde bulundu.
HÜDA PAR Genel Başkanı, bu mahallelerde selzedelerin evlerini ziyaret etti, sorun ve sıkıntılarını dinledi, acılarını paylaştı, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Yapıcıoğlu, depremzede ve selzedelerin imdadına koşan, afetzedelerin ihtiyaçlarını gideren ve yapmış olduğu yardımlarla Türkiye’nin takdirini toplayan Umut Kervanı Vakfıı’nı da ziyaret etti.

Şanlıurfa’da yaşanan sel felaketinden dolayı Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfı’nın yerleşkesi de olumsuz etkilendi. Selden olumsuz etkilenen ve hizmet verdiği binayı su basan Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfına geçmiş olsun temennisinde bulunan Yapıcıoğlu, Umut Kervanı Vakfı yetkililerinden bilgi aldı.

Yapıcıoğlu, Şanlıurfa Umut Kervanı Vakfına yaptığı ziyaretten sonra, selden vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretinde bulundu. Yapıcıoğlu, acılı ailelerin acısını paylaştı, başsağlığı ve sabırlar diledi. HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu’nun Şanlıurfa temaslarının devam edeceği öğrenildi.
Yorum Yazın