TİC Holding Header
  • USD 32.313
  • EUR 35.083
  • Altın 2278.028
  • BIST 100 8880.09
  • Genel

Kumluca’da Afet Koordinasyon Kurulu oluşturuldu

Kumluca Belediyesi Meteorolojinin kuvvetli yağmur ve fırtına uyarılarını dikkate alarak olumsuz hava şartlarına karşı tedbirlerini arttırdı
Kumluca’da Afet Koordinasyon Kurulu oluşturuldu
Kumluca Belediyesi ilçede meydana gelebilecek doğal afetlere (sel fırtına hortum şiddetli yağış) gibi acil ve etkin bir şekilde müdahale edebilmek için Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu’nun Başkanlığında Belediye Başkan Yardımcıları Selahattin Kelleci, Mehmet Toprakcı, Ramazan Uluşar, Belediye Meclis Üyeleri, Hasan Hoyrazlı, Batuhan Mutlu Engin, Park ve Bahçeler Müdür Vekili Ümit Çiftçi, Fen İşleri Müdür Vekili Müsamettin Öner, Zabıta Müdür Vekili Aydın Turgut’un üyesi olduğu Kumluca Afet Koordinasyon Kurulu oluşturuldu.
Kumluca Belediye Başkanı Mustafa Köleoğlu “Meteoroloji Genel Müdürlüğü bölgemizde 2 gün kuvvetli yağış, fırtına, hortum gibi olumsuz hava koşullarının yaşanacağı konusunda uyarıyor. Kumluca Belediyesi olarak uyarıları dikkate alıyoruz. İş makinalarımız ve personelimizle hazır halde bekliyoruz. Tek temennimiz halkımızın yaşanabilecek olumsuz hava şartlarından etkilenmemeleridir” dedi.