TİC Holding Header
  • USD 32.385
  • EUR 35.067
  • Altın 2324.965
  • BIST 100 9129.19
  • Genel

"Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi ve ASO" açılışı yapıldı

Kastamonu Doğanyurt Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu açılışı protokol eşliğinde yapıldı.
"Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi ve ASO" açılışı yapıldı
Kastamonu Doğanyurt ilçesinde deniz kenarına konumlandırılan Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi ve ASO, konaklama odaları, restorant, lokal, kafeterya, seminer, toplantı ve okuma salonu ve derslikleri ile hizmet vermeye başladı.

Kastamonu Valisi Avni Çakır, Kültür ve Turizm Bakanlığı Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Necmi Özben, Kültür ve Turizm Bakanlığı Donanım ve Altyapı Yönetimi Daire Başkanı Abdulkadir Öklü, Ak Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, Kastamonu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Çenet, Kastamonu İl Genel Meclis Başkanı Doğan Parçal, Doğanyurt Kaymakamı Tahir Yılmaz, Doğanyurt Belediye Başkanı Ahmet Kaya, İnebolu Belediye Başkanı Mustafa Huner Özay, Pınarbaşı Belediye Başkanı Şenol Yaşar, Küre Belediye Başkanı Salih Turan, Hanönü Belediye Başkanı Serkan Uçar, Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanık, Şenpazar Belediye Başkanı Cem Çınar, Doğanyurt Belediye İl Meclis üyeleri, İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık, Gün Medya Onursal Başkanı Cengiz Aygün, Necdet Emre Aygün ve Doğanyurt halkının katıldığı açılış saygı duruşu, İstiklal Marşı ve konuşmalar sonrasında hizmet binasını gezerek devam etti.



Necdet Ruhi Aygün'ün özgeçmişinin anlatımı ile başlanan açılışta konuşma yapan Cengiz Aygün, "Hemen 50km ileride Cide'de doğmuş Babamız Necdet Ruhi Aygün'ün isminin burada öğretmevine verilmiş olması gururlandırdı. Teşrifleriniz için, burada olduğunuz için teşekkür ederim" dedi.


Konuşma sonrası Belediye Başkanı Ahmet Kaya, Cengiz Aygün'e Doğanyurt fahri hemşerilik beratını taktim etti.

Aygün ailesi tarafından yaptırılan Necdet Ruhi Aygün Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu, protokolün kurdele kesimi ile hizmete açıldı. Bölgenin ve ilçenin konaklama sorununu çözüme kavuşturacak tesisin açılışı misafirlere yemek ikramı ile devam etti.

Açılışta Necdet Ruhi Aygün'ün ismini taşıyan torunu Necdet Emre Aygün ve Necdet Ayaz Aygün'de katılımı ile 4 kuşak Aygün ve 3 Necdet Aygün bir araya gelmiş oldu.



Yorum Yazın