• Kurumsal

Brisa'da görev değişikliği

Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine Korhan Korel atandı.
Brisa'da görev değişikliği
AA -

İSTANBUL (AA) - Brisa açıklamasına göre, şirkette görev değişiklikleri yapıldı. Uzun yıllar şirketin yöneticileri arasında yer alan ve son olarak Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevini yürüten Levent Akpulat, Genel Müdür Danışmanlığı’na getirildi. Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcılığı görevine ise alanında deneyimli Korhan Korel atandı.

Korhan Korel
Korhan Korel, 2002 yılında Boğaziçi Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümünden mezun olduktan sonra iş hayatına aynı yıl Unilever’de Lipton Özel Müşteriler ve Merchandising Yöneticisi olarak başladı, 2003-2004 yıllarında Marka Müdürü, 2004-2005 yıllarında Marka, Ticari Pazarlama ve Kanal Müdürü olarak çalıştı.

Pepsi – Lipton JV sürecini Danışman Müdür olarak yürüten Korel, Haziran 2007 yılında Pepsi Bottling Group Pazarlama Müdürlüğü’ne atandı. 2009-2014 yıllarında Danone’da Ticari Pazarlama ve İş Geliştirme Müdürü, Modern Kanal ve Evdışı Ürünler Satış Müdürü, Kafkaslar Bölgesi Ülke Müdürü görevlerini yürüten Korel, Brisa’ya katılmadan önce Nisan 2014 – Nisan 2016 döneminde The Abraaj Group – Yörsan’da sırasıyla Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı, Vekaleten Genel Müdür ve Ticari Genel Müdür Yardımcısı görevlerinde bulundu.

Yorum Yazın