TİC Holding Header
  • USD 32.395
  • EUR 35.082
  • Altın 2325.08
  • BIST 100 9129.19
  • Kurumsal

Dijital müzikte yeni dönemin adı, 'Türk Telekom Müzik'

Bugüne kadar kullanıcılarına TTNET Müzik markası ile hizmet veren Türkiye’nin lider dijital müzik platformu, yoluna Türk Telekom Müzik markası ile devam ediyor.
Dijital müzikte yeni dönemin adı, 'Türk Telekom Müzik'
Fatma Güler - Türk Telekom Müzik, zengin yerli ve yabancı şarkı arşivi, sanatçılara ait özel görüntüleri, yenilenen ara yüzü ve özellikleriyle benzersiz müzik deneyimini müzikseverlerle buluşturuyor.

Tüm operatör müşterilerinin yararlanabildiği Türk Telekom Müzik; yepyeni Premium dünyası ile kullanıcılarına kesintisiz müzik keyfi için; yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı HD kalitede ve Çevrimdışı dinleme ile her ay diledikleri 250 yerli şarkıyı indirme ayrıcalığı tanıyor. Türk Telekom Müzik artık Türk Telekom Cep müşterilerinin internet kotasından da harcamıyor.

Türk Telekom Müzik, Türkiye’nin dijital müzik platformu olarak çok yakında yapacağı ödül töreniyle Dijital Müzik Ödüllerini dağıtacak. Ayrıca hazırladığı yeni ara yüz üzerinden yeni yeteneklerin keşfedilmesini sağlayıp amatör sanatçılara da destek olacak.

Zengin İçerik ve Ayrıcalıklı Müzik Keyfi Türk Telekom Müzik’te
Türk Telekom Müzik; en popüler yerli ve yabancı milyonlarca şarkıyı, müzik türlerine özel hazırlanmış ve her gün yenilenen listeleri, radyo kanalları ve ünlü sanatçıların seçtiği şarkılar ile zengin bir içerik sunuyor. En geniş yerli müzik içeriğine sahip Türk Telekom Müzik, kullanıcılarına tüm müzik türlerinde aradıkları şarkıları bulma ve onları doya doya dinleme şansı verirken, güncel haberlerden etkinliklere kadar müziğe dair her konunun kolaylıkla takip edilmesini de sağlıyor.

Türk Telekom Müzik Premium üyeleri, internet erişimi olmadan dilekleri şarkıları çevrimdışı dinleyerek, müzik keyfine kesintisiz devam edebiliyor. Yenilikçi Türk Telekom Müzik uygulamasındaki 3D Dokunma Desteği sayesinde, kullanıcılar bu özelliği taşıyan cihazlarda uygulama simgesi üzerinden hazır çalma listelerine, son dinlenen şarkılara, en popüler ve çevrimdışı müzik içeriklerine de kolayca ulaşılabiliyor.

Aylık bin şarkıyı ücretsiz dinleme imkânı sunan Türk Telekom Müzik, yepyeni Premium Dünyası ile aylık sadece 4,99 TL’lik fiyat avantajıyla kullanıcılarına ayrıcalıklı ve sınırsız bir müzik deneyimi yaşatıyor. Türk Telekom Müzik Premium her ay 250 yerli şarkıyı cep telefonuna, tablete ya da bilgisayara indirme hakkının yanı sıra lansmana özel olarak ilk 1 ay ücretsiz deneme fırsatı veriyor.

Sanatçıların Video Klipleri, Konser ve Özel Görüntüleri İlk Kez Türk Telekom Müzik’te
Yeni ve fark yaratan özelliklerinin arasına, sanatçıların video kliplerini mobil uygulamalar üzerinden de izleme ve paylaşma imkânı ekleyen Türk Telekom Müzik, sanatçıların hiçbir yerde bulamayacağınız konser ve özel görüntülerine de yer veriyor. Operatör bağımsız tüm müzikseverler, Türk Telekom Müzik platformuna web sitesi ve mobil uygulamalar üzerinden erişebiliyor. Üstelik artık Türk Telekom Müzik, Türk Telekom Cep müşterilerinin internet kotasından harcamıyor!

Türkiye’nin Dijital Müzik Ödüllerini Türk Telekom Müzik Dağıtacak
Müzik sektörünün nabzını tutan Türk Telekom Müzik, yılın müzik isimlerine ödüllerini de dağıtacak. Mayıs ayında gerçekleşecek ödül töreninde kazanan isimleri ise müzikseverler belirleyecek. Çok yakında başlayacak oylamada en yılın en iyi şarkısından, en iyi bestesine, yılın müzik grubundan en çok satan albümüne birçok kategoride ödüller sahiplerini bulacak.

Türk Telekom Müzik’ten Amatör Sanatçılara da Destek
Türk Telekom Müzik üzerinden erişilebilecek yeni platform aracılığı ile amatör sanatçılar eserlerini milyonlarca dinleyiciye ulaştırabilecek. Türkiye’nin yasal dijital müzik platformu Türk Telekom Müzik, yeni yeteneklerin yasal yoldan gelir elde etmelerine imkân sağlayarak, profesyonel müzik kariyerlerine adım atmalarına aracılık edecek.

Müzik dünyasında fark yaratan gelişmelerin öncüsü Türk Telekom Müzik, yeni dönemde dijital müzik sektörünün nabzını tutmaya devam edecek.
Yorum Yazın