• Kurumsal

Doğtaş, İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımlar dikkat çekiyor

Mobilya sektörünün en beğenilen markası seçilen ve müşteri odaklı yaklaşımıyla sektörde fark yaratan Doğtaş, 1.000 m2'lik dev standıyla, 12 - 17 Ocak tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleşen İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımları, inovasyonu ve teknolojisiyle öne çıkıyor.
Doğtaş, İSMOB Fuarı'nda öncü tasarımlar dikkat çekiyor
Fatma Güler - Göz alıcı standıyla İSMOB Fuarı'na damgasını vuran Doğtaş, fuarda iddialı 2016 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu'nun yanı sıra; yeni teknolojik koltuğunu, lisanslı Batman genç odası Batmobile ile gençlere özel tasarlanan yeni yatağını ilk kez tanıtacak.

Doğtaş'ın İstanbul'daki Tasarım ve Ar-Ge Merkezi'nde hayat bulan, Modern, Klasik, Zamansız ve Casual olmak üzere dört farklı yaşam tarzını yansıtan 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, farklı stillerin birbiriyle ne kadar uyumlu olduğunu ve dünya trendlerinin her ürün üzerindeki yansımasını ortaya çıkarıyor.

Doğtaş'ın 2016 İlkbahar Yaz Koleksiyonu'nu ilk kez tanıtmakla birlikte, 2016 yılının startını da İSMOB'da verdiğini ifade eden Doğtaş Kelebek CEO'su Hulusi Acar "Yıla İSMOB Fuarı'yla keyifli bir başlangıç yapıyoruz. Fuarda; iddialı standımızla, öncü tasarımlarımızla, 2016 İlkbahar-Yaz koleksiyonumuzu sergileyeceğiz. Sektörümüzde bir ilki gerçekleştirerek; geçen yıl İstanbul Acıbadem'de, Tasarım ve Ar-Ge merkezimizi açtık. Bu noktada, Tasarım ve Ar-Ge ekibimiz öncü tasarımları ve inovatif ürünleri hayata geçirerek sektöre örnek teşkil edecek ürünler geliştiriyorlar. Hem yurt içinde hem yurt dışında büyümemiz devam ediyor. Müşterilerimizi işin merkezine alarak; yaptığımız yatırımlar, öncü çalışmalarımız, özel tasarım ürünlerimiz ve yenilikçi perakende anlayışımızla 2016, yeni başarılara imza atacağımız ve büyüme hedefimize önemli katkı sağlayacak bir yıl olacak. Dünyanın en büyük üç fuarından biri olan İSMOB, sektörün nabzını tutuyor. Fuarda yeni tasarımlarımızla ilgili ilk tüketici yorumlarını almanın yanı sıra; birçok yatırımcıyla da buluşma fırsatı buluyoruz." dedi.
Yorum Yazın