• Kurumsal

Experian'a yeni 'Genel Müdür Yardımcısı' atandı

Ocak 2016 itibariyle, Experian Türkiye ve Orta Doğu Yazılım Çözümleri Genel Müdür Yardımcısı olarak atanan Serter Baltacı, Türkiye ve Orta Doğu operasyonlarını proje ve portföy yönetimi, IT audit ve danışmanlığı konularındaki geniş sektör bilgisi ve deneyimiyle yönetiyor olacak.
Experian'a yeni 'Genel Müdür Yardımcısı' atandı
Sultan Gedik - DePaul Üniversitesi Finans ve Muhasebe bölümü mezunu olan Serter Baltacı, uzun yıllar Chicago'da Catholic Charities, Sears, Roebuck and Co., Pricewaterhousecoopers LLP. ve Ernst & Young LLP gibi şirketlerde çalıştı. Baltacı, 2010 yılından bu yana İstanbul'da sırasıyla IDS Scheer, Hayat Holding, Software AG ve EY'da yönetici pozisyonlarında görev aldı.

Experian
Dünyanın lider bilgi hizmetleri şirketi Experian, uluslararası alandaki müşterilerine veri ve analitik araçlar sunar. Experian Şirketler Grubu, şirketlere kredi risk yönetimi, sahteciliğin önlenmesi, pazarlama tekliflerinin hedeflenmesi ve kararların otomatize edilmesi konularında yardımcı olur. Experian aynı zamanda bireylerin kredi notlarını ve raporlarını kontrol edebilmeleri, kendilerini kimlik hırsızlığına karşı korumaları konusunda da hizmet sunar. 2015'te Experian, Forbes Dergisi tarafından 'Dünyanın En İnovatif Şirketlerinden Biri' olarak açıklandı.

38 ülkede yaklaşık 17.000 çalışanı bulunan Experian'ın genel merkezi İrlanda Dublin'de, operasyonel merkezleri İngiltere Nottingham, Amerika California ve Brezilya Sao Paulo'dadır. Experian plc, İngiltere Borsası'na kotedir (EXPN) ve FTSE 100 endeksinde yer almaktadır. 31 Mart 2015 yıl sonu itibariyle toplam yıllık geliri 4.8 milyar USD'dir. Experian hakkında daha fazla bilgi için http://www.experianplc.com web sitesini ziyaret edebilir ya da belgeselini izleyebilirsiniz.

Experian Türkiye
2000 yılından bu yana Türkiye'de faaliyet gösteren Experian, İstanbul, Sofya, Atina ve Dubai ofisleri üzerinden Balkanlar, Türkiye ve Orta Doğu Bölgesi'ndeki 28 ülkede bankacılık, finans, telekomünikasyon, perakende ve turizm sektörlerindeki müşterilerine hizmet sunar.
Yorum Yazın