TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.966
  • Altın 2324.243
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

Hepsiburada.com en çok tercih edilen e-ticaret sitesi seçildi

Hepsiburada.com, Anneler Günü hediye alışverişinde en çok tercih edilen e-ticaret sitesi seçildi.
Hepsiburada.com en çok tercih edilen e-ticaret sitesi seçildi
AA - Hepsiburada.com tarafından yapılan açıklamaya göre, sunduğu sınırsız hediye seçeneği ve hediye alışverişini kolaylaştıran "hediye bulucu" hizmeti ile Anneler Günü hediye alışverişinde en çok tercih edilen e-ticaret sitesi oldu.

Roamler Türkiye’nin araştırmasına göre Hepsiburada.com 2016 yılında Anneler Günü hediye alışverişinde tüketiciler tarafından en çok tercih edilen e-ticaret sitesi oldu. Sınırsız ürün seçeneğini en iddialı fiyatlarla sunan ve geliştirdiği "hediye bulucu" uygulaması ile online hediye alışverişini kolaylaştıran Hepsiburada.com fark yaratarak zirvede yer aldı.

Tüketicilerin, Anneler Günü ve Anneler Günü hediye alışverişi hakkında düşüncelerini araştıran Roamler Türkiye’nin 386 kişiyle (yüzde 63,3 erkek - yüzde 36,7 kadın) gerçekleştirdiği araştırmaya göre katılımcıların yüzde 92’si Anneler Günü’nü kutlayacaklarını söylüyor. Kutlama planları arasında en popüler seçenek ise yüzde 83,2’lik oranla hediye almak. Katılımcılar kendi anneleri ile birlikte eşlerinin annelerine ve diğer aile büyüklerine de hediye aldıklarını söylüyor.

Katılımcıların yüzde 38,5’i online alışverişin kolaylıklarından faydalanmak için e-ticaret sitelerini tercih ederken, e-ticaret siteleri arasında Hepsiburada.com yüzde 58,2’lik oranla tüketicilerin ilk tercihi oldu. Araştırmaya göre erkekler kadınlara göre daha çok online alışveriş yapıyor. Erkek katılımcıların yüzde 40,6’sı, kadın katılımcıların ise yüzde 33,01’i, hediye alışverişini e-ticaret sitelerinden yapacağını söylüyor.

Roamler Türkiye'nin araştırmasında en çok alınan hediye seçenekleri hakkında da bilgiler verildi. Küçük ev aletleri kategorisi ve moda kategorisi tüketicilerin en çok tercih ettiği seçenekler olarak belirtildi.

Anneler Günü’nde zengin ürün seçeneğini en iddialı fiyatlarla sunan Hepsiburada.com’da, yüzde 90’a yaklaşan büyük indirim fırsatları ve taksitli alışveriş gibi ödeme kolaylıkları var. Hepsiburada.com, hediye seçmekte zorlanan müşterilerine de “hediye bulucu” servisiyle en uygun ürünü seçme konusunda yardımcı oluyor. Hediye alışverişini kolaylaştıran "hediye bulucu" servisi ile müşteriler istedikleri fiyat ve yaş aralığına uygun seçenekleri bir tıkla zaman kaybetmeden görebiliyor.
Yorum Yazın