TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.985
  • Altın 2324.875
  • BIST 100 9129.19
  • Kurumsal

Kız çocuklarının eğitimine Kadıköy'den destek

Kız çocuklarının eğitimi için mücadele eden Malala Yousafzai, National Geographic Channel ve UNICEF ilham oldu.
Kız çocuklarının eğitimine Kadıköy'den destek
Sultan Gedik - "Malala kim?" diye sordu silahlı adam.

Malala benim, bu da benim hikâyem.

Haksızlığa maruz kalan ve sonra da susturulan bütün kızlar...

Sesimizi birlikte duyuracağız!
National Geographic Channel ve UNICEF Türkiye Milli Komitesi'nin ''Benim Adım Malala'' belgeselinden ilham alarak başlattığı ''Kızlara Ses Ver'' kampanyasına Kadıköy Belediyesi de destek veriyor.

Kampanya kapsamında Buğra Gülsoy, Ece Temelkuran, Harun Tekin, Sedef Avcı ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimler kamera karşısına geçerek "Kızlara Ses Ver" dedi. Kampanyaya destek olmak için çocuklarla kamera karşına geçen ünlüler, "Eğer sen de onların hayallerine ulaşmasını istiyorsan, kızlara ses ver!" diyerek "Kızlara Ses Ver" kampanyasına destek çağrısında bulunuyor.

Barış Falay'ın sesiyle hayat verdiği proje kapsamında video dışında afişler de hazırlandı. Ünlülerin bağış kampanyasına destek çağrısı yaptığı görsellere Kadıköy Belediyesi de billboardlarında yer verdi.

Kız çocuklarının okutulması için farkındalık yaratmayı amaçlayan ''Kızlara Ses Ver'' kampanyasına destek verebilirsiniz.

Malala Yousafzai'nin hayatının anlatıldığı belgesel ise Kadıköy Belediyesi tarafından düzenlenen 5-6 Martta yapılacak "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Festivali"nde izleyicilerle buluşacak.
Yorum Yazın