TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.089
  • Altın 2301.063
  • BIST 100 8880.09
  • Kurumsal

TEB Marifetli Hesap ile tasarrufa teşvik ediyor

Türk Ekonomi Bankası (TEB), Marifetli Hesap'ta Hoş geldin faizini 1 aydan 3 aya yükseltti.
TEB Marifetli Hesap ile tasarrufa teşvik ediyor
AA - İSTANBUL (AA) - TEB tarafından yapılan açıklamaya göre, banka tasarruf bilincini yükseltmek amacıyla hazırladığı "Marifetli Hesap" ürünü ile "Hoş geldin" faizini 1 aydan 3 aya yükseltti.

"Marifetli Hesap" ile günlük nakit akışını yönetmenin yanı sıra birikim yapmak isteyen müşterilerine avantajlı hizmetler sunan TEB, yeni kampanyasıyla yüzde 12,25 oranındaki "Hoş geldin" faizini 3 ay boyunca sunacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi, günlük hesap akışlarını yöneterek, birikim alışkanlığı kazanmalarını destekleyen "Marifetli Hesap" ile 2011 yılından bu yana önemli bir yol aldıklarını belirterek, "Birikim yapmak isteyen müşterimiz için oluşturduğumuz 'Marifetli Hesap' sayesinde 2011'den bu yana yaklaşık 300 bin kişiyi tasarrufla tanıştırdık." dedi.

Tasarruf alışkanlığını yaygınlaştırmak ve kolaylaştırmak için geliştirilen yeni kampanyaları ile de müşterilere 3 ay boyunca yüzde 12,25 "Hoş geldin" faizi sunduklarını aktaran Mendi, "Marifetli Hesap'ın düzenli birikim özelliğiyle müşterilerimiz, tasarruf yaparken para çekme, yatırma gibi nakit yönetimi işlemlerine devam edebiliyor." ifadelerini kullandı.

Verilen bilgiye göre, günlük olarak faiz işleten "Marifetli Hesap", vadeli mevduattan farklı olarak müşteriye tasarruf yaparken parasını çekme ve yatırma esnekliği sunuyor. "Marifetli Hesap" ile standart vadeli hesaplarda olduğu gibi günlük faiz kazanan müşteriler, vadeleri bozulmadan hesaplarından para çekme ve yatırma özgürlüğü elde ederek birikimlerine gerek duydukları her an erişebiliyor. Ayrıca "Marifetli Hesap"ta EFT/Havale, hesap işletim masrafı alınmıyor. Müşteriler "TL", "USD", "EUR" ve "GBP" cinsinden ayrı birer hesap açabiliyor.
Yorum Yazın