TİC Holding Header
  • USD 32.407
  • EUR 35.53
  • Altın 2322.291
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ahu Yağtu'nun havalı hali gitti, bambaşka birisine dönüştü!

Kadın dizisinde Pırıl karakteri ile ekranda izlediğimiz Ahu Yağtu, uzun süre havalı kadın rolleri ile izleyicilerle buluştu. Televizyon ekranında ünlü oyuncuyu görenler cool ve zengin, havası yerinde karakterlerde gördü.Ancak Ahu Yağtu, her türlü karakteri oynayabileceğini göstermek istiyor.
Ahu Yağtu'nun havalı hali gitti, bambaşka birisine dönüştü!
Kadın dizisinden sonra Closer isimli oyunla tiyatroya atılan Yağtu, şimdilerde ise Karanlıkta Komedi isimli oyunda güldüren bir karaktere dönüştü.

Havalı kadından güldüren kadına sahnede bambaşka bir portre çizen Yağtu, Posta gazetesinin sorularını yanıtladı.

Yağtu, “Komedi yapmayı hep çok istiyordum. Bence oyuncu her türlü karakteri çıkartabilmeli. Şehirli bir kadını da köylü bir kadını da varoşlardan gelen bir insanı da. Neticede benim de işim bu” diye konuştu.



Günlük yaşamda da Yağtu’yu kime sorsanız havalı bir kadın portresi anlatacaktır.

Bu konu hatırlatılınca ünlü oyuncu bunun bir görüntü bir fotoğraf karesi olduğunu belirtiyor.

Yağtu, “İnsanların kendi algısı diye düşünüyorum. Beni yakından tanıyan herkes çok sıcak ve samimi buluyor aslında” dedi.

Tiyatronun bu kadar revaçta olmasının, dizilerin artık eskisi kadar yoğun şekilde izlenmemesi konusunda da değerlendirmelerde bulunan Ahu Yağtu, “Bir sürü parametre var aslında. Oyuncu arkadaşlarımız dizilerden sıkılmış olabilir. Ben kendi adıma uzun zamandır tiyatro yapmayı çok istiyordum gerçekten” ifadelerini kullandı.
Yorum Yazın