TİC Holding Header
  • USD 32.37
  • EUR 34.984
  • Altın 2323.963
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Bahar konserleri Kaan Baysal ile devam ediyor

ARSU’ da bahar konserleri ülkemizi en genç yeteneklerinden Kaan Baysal ile devam ediyor.
Bahar konserleri Kaan Baysal ile devam ediyor
PELİN PEHLİVAN - ARSU Sahne, 11 Nisan’da piyanist Emrah Nalbant ile süren konser serisine 18 Nisan Cumartesi akşamı saat 18.00‘ da, genç piyanist Kaan Baysal ile devam ediyor.

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarında Prof. Eser Bilgeman Şakir ile piyano eğitimine devam eden ülkemizin en genç piyanistlerinden Kaan Baysal, üstün yeteneği ile göz dolduruyor. Kaan Baysal, Lang Lang, Devlet Sanatçımız Hüseyin Sermet, Herbert Schuch, Pablo Galdo ve Ewa Poblocka’ nın masterclasslarına aktif olarak katılmıştır.

Geçtiğimiz yıl Zorlu Center PSM’ de Türkiye’nin en yetenekli genci olarak seçilen Kaan Baysal, Lang Lang ile aynı sahnede yer alarak Chopin’den eserler seslendirmiş, Lang Lang International Music Foundation tarafından Barselona’da Junior Music Camp’e katılmaya hak kazanmış ilk Türk genç yetenek olmuştur. İstanbul Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda, Barış İçin Müzik Projesi Konserleri kapsamında şef Sascha Goetzel yönetimindeki İstanbul Borusan Filarmoni Orkestrası eşliğinde, Mozart La Major Kv 488 piyano konçertosunu seslendiren genç yetenek Kaan Baysal, İş Sanat'ta, şef Hakan Şensoy yönetimindeki Anadolu Üniversitesi Senfoni Orkestrası ile Haydn Re Major piano konçertosunu ( Hob No.XVIII:11) seslendirerek sahne almıştır. 42. İstanbul Müzik Festivali tarafından düzenlenen 'Festival Genç Solistini Arıyor' projesinde tüm festival tarihinin en “Genç Solisti” seçilmiştir.

ARSU Sahne’ de 25 Nisan Cumartesi akşamı piyanist Güray Başol ile devam edecek olan bahar konserleri, 2 Mayıs’da Burak Çebi ile devam edip 9 Mayıs’ da piyanist Jefi Arji ve keman sanatçısı Aida Pulake’ nin beraber vereceği resital ile son bulacak. 26-27-28 Nisan’da Devlet Sanatçımız piyanist Hüseyin SERMET, master class ve birebir piyano eğitimiyle tecrübe ve birikimlerini paylaşacak. ARSU Sahne’ de saat 18.00 başlayacak olan piyano resitallerinin biletleri, Biletix’den ve Arsu Sahne’den temin edilebiliyor.
Yorum Yazın