TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Defne Samyeli'den flaş 'evlilik' açıklaması!

Oyuncu Necip Memilli ile Didem Dayıcıoğlu'nun düğününe katılan Defne Samyeli, düğün sonrası evlilikle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Defne Samyeli'den flaş 'evlilik' açıklaması!
Cansu Durusoy - Sunucu ve şarkıcı Defne Samyeli, stil danışmanlığını yapan Didem Dayıcıoğlu ile oyuncu Necip Memilli'nin düğününe, 23 yaşındaki kızı Deren Talu ile birlikte katıldı.

Çıkışta kızı ile kameraların karşısına geçen 47 yaşındaki güzel, "Çok mutluyuz. Harika bir nikah kıydık, kız tarafıyız. Didem hem aile dostum, hem ekibimin çok değerli bir parçası, hem de yakın arkadaşım. Didem kardeşim sayılır, Necip de artık yeni kardeşimiz. Ailemiz büyüdü diye çok seviniyoruz" dedi.

"Arkadaşlarınız evleniyor. Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Evlilik güzel bir müessese. Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum" yanıtını veren Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı.



"Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya.""Onay vermediğiniz birisi kızlarınızın hayatlarında olabilir mi?" sorusu yöneltilen ünlü sunucu, "Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Biz de hayatımızda bir dolu doğru, yanlış yapıyoruz. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli olmadığına inanıyorum. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her karalarında yanlarında olurum" şeklinde konuştu.

Annesinin yeni şarkısını nasıl bulduğu sorulan Deren Talu, "İlk dinlediğim andan beri çok beğendim" karşılığını verirken, şarkıcılığı düşünmediğini açıkladı.
Yorum Yazın