TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.078
  • Altın 2310.775
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Ebru Polat canlı yayında ifşa oldu!

Bir magazin programına konuk olan Ebru Polat, telefonunda 'Mavişim' diye kayıtlı olan ve herkesten gizlediği sevgilisi ile kuliste tartıştı. Kıyafetine takılan mikrofonun açık olduğunu fark etmeyen ünlü şarkıcı, ifşa olduğunu öğrenince canlı yayında ağzı açık kaldı.
Ebru Polat canlı yayında ifşa oldu!
Cesur pozlarıyla sık sık magazin gündemine gelen Ebru Polat'ın herkesten gizlediği bir sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

"Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa" canlı yayınına çıkmadan önce yakasında mikrofon varken sevgilisiyle tartışma yaşayan şarkıcı, sunucuların durumu anlatmasıyla şoke oldu.

Sunucuların "Aşk sana yaramış. Maviş ne yapıyor?" demesiyle büyük şaşkınlık yaşayan 36 yaşındaki güzel, "Siz Maviş'i nereden biliyorsunuz? Cep telefonuma nasıl kaydettiğimi nereden biliyorsunuz ki? Ben onu hiçbir yerde paylaşmadım ki. Mikrofonum mu açık kalmış? Telefonla konuşurken bende mikrofon vardı. Ben şu an şok, yakalandım" ifadelerini kullandı.



Sevgilisiyle yayın öncesi tartıştığını, hatta birbirlerini sosyal medyada engellediklerini açıklayan Polat, "Tartışınca birbirimizi engelliyoruz. Engel kalktı, ama barışmadık. Ben biraz alınganım. Her şeye kırılıp incinebiliyorum ve karşılığında sert hareketler yapabiliyorum. Maviş'in gönlünü almadım" dedi.

Instagram hesabından yayınladığı cesur pozlarla dikkat çeken Ebru Polat, geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımla bir kez daha adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Ünlü şarkıcı, kendi fotoğrafını dudağından öptüğü pozunu takipçilerinin beğenisine sunmuştu. Ebru Polat'ın "Bir dal alsam yine dudaklarından" notuyla yayınladığı kare, 20 bin beğeni ve yüzlerce yorum almıştı.
Yorum Yazın