TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Magazin

Emre Kınay muhabire saldırdı! Herkes sokağa döküldü

Tiyatrocu Emre Kınay, Beyaz TV muhabiriyle tartışma yaşadı. Ünlü oyuncu, 'Saat 12'yi geçti. Yasak var, siz içerdesiniz' uyarısında bulunan muhabire, 'Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi?' karşılığını verdi. Kınay'ı, çevredeki vatandaşlar sakinleştirmekte zorlandı.
Emre Kınay muhabire saldırdı! Herkes sokağa döküldü
Önceki gün Cihangir'de bir mekanda bir grup arkadaşıyla akşam yemeği yiyen Emre Kınay, alkolün de etkisiyle ne yapacağını şaşırdı.

Kınay’ın bulunduğu masada bir kadın arkadaşının yere düşmesini görüntüleyen Beyaz TV muhabiri Mustafa Akdağ'a, "Neden çekiyorsun? Gelip yardım etsene, ayıptır, bana yapmayın. Düşen çekilir mi?" diyen oyuncu, "Biz içeri gelemiyoruz" cevabını aldı.

Emre Kınay, muhabirin, "Yasak var, siz içerdesiniz. Saat 12'yi geçti. Böyle bir durumda siz belediye başkanı olsaydınız izin verir miydiniz?" sorusu karşısında adeta çılgına döndü.

Ünlü oyuncu, "Ne alakası var? Hesabı kapattım. Tuvalete gittim, geldim. Şimdi eve gidiyorum. Sana mı soracağım hangi saatte eve gideceğimi? Hangi sıfatla, sen kimsin? Sen basınsan polis çağır, şikayetçiyim. Sana mı soracağım?" diyerek bağırdı.



"SORDUĞUN SORUNUN YERİNİ BİLİYORUM"
Emre Kınay'ın bağırmaları karşısında Cihangir'dekiler sokağa döküldü.

Muhabirin, "Ben Beyaz TV'nin muhabiriyim" diye kendisini tanıtmasının ardından Kınay, "Senin çalıştığın yeri biliyorum. Patronunu biliyorum, sorduğun sorunun yerini biliyorum. Ne yapmaya çalıştığının farkındayım ama bu maaşa yapılacak iş değil bu. Gel benimle çalış, bana kimse saat kaçta dışarıda olacağıma karışmıyor. Annem, babam karışmıyor, sen kimsin geri zekalı!" dedi.

Gazetecinin "Cumhurbaşkanımız söylüyor, saat 12'den sonra mekanların açık kalması yasak" sözleri üzerine oyuncu, "12:30'da sokakta olamassın mı?' diyor. Ben taksi durağındayım, taciz ediliyorum. Senin ne haddine, benim sokakta olmama karışıyorsun?" dedikten sonra çevredeki vatandaşlar Kınay'ı sakinleştirdi.

Olayın ardından her iki taraf da emniyete giderek, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Mekanı gece 12’den sonra açık tuttuğu için mekan sahibine ceza kesilirken, dükkan kapatıldı.

Şans eseri mekanın önünden geçen oyuncu Gonca Vuslateri, muhabirlerin elinden mikrofonu alarak, "Hakkınızı savunun, hakkınızı kimseye bırakmayın" dedi.
Yorum Yazın