TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 35.045
  • Altın 2324.552
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Hamileyken şiddet görmüştü

Geçtiğimiz ekim ayında nişanlısı tarafından darp edildiği iddia edilen Ceren Kaplakarslan, bebeğini Amerika'da dünyaya getirdi. Güzel oyuncu, müjdeyi sosyal medya hesabından verdi.
Hamileyken şiddet görmüştü
Şarkıcı Rafet El Roman’ın da eski eşi olan oyuncu ve model Ceren Kaplakarslan, geçen ekim ayında nişanlısı Temel Kankıran tarafından darp edildiği iddiasıyla şikayetçi olmuştu.

Silah kabzasıyla vurarak yaraladığı iddia edilmişti

6 aylık hamile olan Ceren Kaplakarslan ile annesi Nuray Deveci’yi silah kabzasıyla vurarak yaraladığı ve tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan yapımcı Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edilmişti.

Eski eşi destek olmuştu

Şarkıcı Rafet El Roman da Ceren Kaplakarslan'ın sevgilisinden şiddet görmesine çok üzülmüş ardından eski eşinin yanında olduğuna dair bir açıklama yapmıştı.

Olaydan sonra tedavi olan Kaplakarslan, annesi Nuray Deveci'yle Amerika'ya gitmişti.

Bebeğini burada doğurmaya karar veren oyuncudan güzel haber geldi.



Amerika'da bir kız bebek dünyaya getiren ve adını Tuva koyan Ceren Kaplakarslan, anne olduğunu sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

Oyuncunun kızının babasına açtığı davalar ise sürüyor.

Şiddet olayı sonrası '2. Sayfa'ya açıklama yapan Ceren Kaplakarslan'ın babası Atilla Kaplakarslan, kızına yapılanları kabul edemezken torunu için de şaşırtıcı bir açıklama yapmıştı.

Kaplakarslan, "Bebeği torunum olarak kabul etmiyorum. Ceren'in çocuğu olduğu için muhakkak ki seveceğiz ama Ceren'e bunu yapan kişi var. Aradaki dengeyi zaman gösterecek" demişti.
Yorum Yazın