• Magazin

Masada tek eksik Şeyma Subaşı

Murat Boz'un salon kapatarak futbolculara ve Acun Ilıcalı'ya özel gösterim yaptığı geceye katılan tek kadın konuk Şeyma Subaşı oldu.
Masada tek eksik Şeyma Subaşı
İnternet Haber Servisi - Eğlenceli dakikalar sosyal medyada paylaşılınca da eğlenceli capsler kaçınılmaz oldu.

Murat Boz, Acun Ilıcalı, Emre Belözoğlu, Arda Turan ve Burak Yılmaz’ın da aralarında olduğu 7 kişilik erkek grubu Etiler Kebap’ta birlikte akşam yemeği yeyip, Boz’un rol aldığı ‘Dönerse Senindir’ filmini izlemeye gitti. Masada kadın olarak sadece Şeyma Subaşı’nın olması dikkat çekiciydi. Kısa sürede sosyal medyada da bu konuda espriler yapılmaya başladı.



Özel VIP salonda filmi izleyen grubun, kebapçıda çekilmiş fotoğrafını Subaşı sosyal medyadan paylaştı. Bunun üzerine çeşitli capsler çıktı. Yapılan paylaşımlardan birini Subaşı, Instagram hikayeden paylaştı.


 
Yorum Yazın
islami sohbet
dini chat sohbet odaları