TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 35.032
  • Altın 2323.877
  • BIST 100 9129.19
  • Magazin

Ozan Güven'in tutuklanması talep edilecek

6 aylık sevgilisi Ozan Güven'den şiddet gördüğü iddiasıyla suç duyurusunda bulunan ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldıran Deniz Bulutsuz, bir kez daha mahkemeye başvurmaya hazırlanıyor. Bulutsuz'un avukatı, Güven'in tutuklanması için dilekçe vereceklerini açıkladı.
Ozan Güven'in tutuklanması talep edilecek
Ozan Koltuk - 6 aylık ilişkileri olaylı şekilde sona eren Ozan Güven ve Deniz Bulutsuz arasında sular durulmuyor. Bulutsuz, kendisine şiddet uyguladığı gerekçesiyle Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve 2 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Ozan Güven, avukatı aracılığıyla uzaklaştırma kararına itiraz etti. İstanbul Aile Mahkemesi’ne sunulan itiraz dilekçesinde iddiaların tümünün gerçeğe aykırı olduğu, asıl şiddete maruz kalan tarafın Ozan Güven olduğu öne sürüldü.

Deniz Bulutsuz’un avukatı ise mahkemenin bu itirazı ciddiye almayacağına inandığını söyledi. hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; avukat, tutuklama talebiyle yeniden mahkemeye başvurmaya hazırlandıklarını da açıkladı:
''Ortada böylesine bir darp ve suçun işlendiğine dair ciddi bir şüphe varken, bu itirazın savcılık ve aile mahkemesi tarafından ciddiye alınmayacağına eminim. Biz de delilleri karartma ihtimali olması nedeniyle tutuklanma talebinde bulunacağız. Buna ilişkin dilekçemizi belgeleriyle beraber sunacağız. Hazırlığını yapıyoruz.''

Deniz Bulutsuz kendinden 17 yaş büyük sevgilisi Ozan Güven tarafından 12 Haziran’ı 13’üne bağlayan gece şiddet gördüğünü iddia etmiş, bir saatten fazla dayak yediğini, canına kastedildiğini açıklamıştı. Olayın ayrıntıları ve Deniz Bulutsuz’un şiddet sonrası görüntüleri ortaya çıkmıştı.

103 senarist tavır almaya davet etti
Öte yandan Ozan Güven'e tepkiler sürüyor. 103 senarist, Ozan Güven'le iş yapan bütün yapımcı, kanal, menajer ve ilgili kuruluşları tavır almaya davet etti.
Yorum Yazın