• Magazin

Pelin Batu tarihin arka odası’ndan ayrıldı

Pelin Batu, Tarihin Arka Odası'ndan ayrıldı, Murat Bardakçı Batu'nun ayrılığı için neler söyledi? Batu'nun yerine kim gelecek?
Pelin Batu tarihin arka odası’ndan ayrıldı

İSTANBUL - Habertürk'teki 'Tarihin Arka Odası'nın yorumcularından Pelin Batu, 2 hafta önce yayınlanan programda tarih yazarı Murat Bardakçı ve Doç. Dr. Erhan Afyoncu ile kavga etmişti. Batu, Bardakçı'nın Çerkezler'e ana dilde eğitim verilmesine karşı çıktığı yazıya çıkmış ve "Ben de Arnavut kökenliyim. Devletin bize Arnavutça öğretmesi gerekiyor" demişti. Bardakçı ile Afyoncu karşılık verince Batu, "Artık size dayanamıyorum faşitler" demişti. Reklam arasında da canlı yayını terk etmişti.

"HOŞ BİR HANIM GELİYOR"

Murat Bardakçı son programda "Pelin Hanım bize çok kızdığı için aramızdan ayrıldı. Kendisine 2 yıldır verdiği emekler için teşekkür ediyoruz. Yakında aramıza hoş bir hanım katılıyor" dedi.




Yorum Yazın
sohbet islami chat omegle tv türk sohbet islami sohbet cinsel sohbet