• Medya

Ajans Press Group, holdingleşme yolunda 'Değişim Dinamikleri' ile ilerleyecek

Medya Takibi sektöründe sürekli büyüme göstererek, 62. yılını dolduran lider kuruluş Ajans Press Group; Yönetim Danışmanlığı sektöründe 22 yıllık tecrübe ve bilgi birikimine sahip Değişim Dinamikleri ile Yeniden Yapılanma ve Yönetim Danışmanlığı protokolü imzaladı.
Ajans Press Group, holdingleşme yolunda 'Değişim Dinamikleri' ile ilerleyecek
Ajans Press’in holdingleşme yolunda attığı ilk adım olarak düzenlenen iş birliği çerçevesinde kurumların üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla imza töreni gerçekleştirildi.

Yönetim Danışmalığı Protokolü, katılımcıların huzurunda Ajans Press Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Özkan ve Değişim Dinamikleri Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Erdemir ve Genel Müdürü Ahmet Nedim Erdemir tarafından imzalandı.

Açılış konuşması ile töreni başlatan Mehmet Ali Özkan; projenin her aşamasında değişime öncülük edeceğinin ve geri adım atılmayacağının sözünü verdi. Yapılanma süreci boyunca çalışanlarından da desteklerini istedi.

Süleyman Erdemir ise bu yeni yapılanmayı kişilerden bağımsız işleyecek ve bütünü kapsayan kusursuz iş basamakları olarak tanımlarken; amaçlarının en iyileri buluşturmak olduğunu belirtti.

550’den fazla lider kuruluşa hizmet veren Değişim Dinamikleri; Ajans Press çatısı altındaki çalışmalarına 1 Ocak’ta başlayacak.

İş kolları ve istihdam artışında aktif büyüme sergileyen Ajans Press Group; çıktığı bu yolda, yeni yapılanma ve değişim sürecini de üretim potansiyeline ekleyerek, dünyanın en iyileri arasında yer almayı hedefliyor.
Yorum Yazın