TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Azat İpek spor ve fitness hakkındaki görüşlerini açıkladı! Azat İpek yer aldığı projelerden bahsetti…

Hep çok YouTube ve Tiktok videosuna rahatlıkla ulaşabileceğimiz isimlerden biri olan Azat İpek spor ve fitness hakkındaki görüşlerine yer verdi. Bugüne kadar oyunculuk ve modellik kariyeri ile tanıdığımız Azat İpek hakkında bilinmeyenler ve yaşamına dair tüm detaylar…
Azat İpek spor ve fitness hakkındaki görüşlerini açıkladı! Azat İpek yer aldığı projelerden bahsetti…
Spor ve sağlıklı beslenme konusunda oldukça titiz davranan Azat İpek fit görünümünü ve cilt güzelliğini buna borçlu olduğunu belirtti.

Türkiye'nin en genç ve en başarılı modelleri arasında yer alan Azat İpek 28 Eylül 1996 Mardin doğumludur. Modellik kariyerine ilk olarak Dubai'de başlayan Azat İpek daha sonra Türkiye'ye geldiğinde oyunculuk eğitimleri alarak modellik kadar oyunculukta da başarılı olabileceğinin sinyallerini vermiştir.

Azat İpek pek çok ünlü isimle bir arada olup Kıvanç Tatlıtuğ, Kudret Sabancı, Süleyman Seçik, Onur Tan, Hakan Arslan ve Reyhan Usta gibi önemli yönetmen ve oyuncularla bir araya gelerek eğitimini tamamlamıştır. Bu eğitimlerden sonra ilk olarak 2019 yılında Mercedes Benz Fashion Week de yer alan tek Türk model olarak büyük bir ilgi görmüştür. Ardından hiç ara vermeden Malazgirt 1071 sinema filmi ekibine dahil olmuş ve Bizans ordu komutanı rolünü canlandırmıştır. Projeleri arasında Boyner reklam filmi çekimleri ve Nike ile Under Armor markalarının katalog çekimleri yer almaktadır. Kariyerinde hiç durmadan ilerleyen Azat İpek son olarak da Dubai ve Singapur'da bulunduğunu ve lüks otellerin katalog çekimlerini gerçekleştirdiğini belirtmiştir.
Yorum Yazın