TİC Holding Header
  • USD 32.329
  • EUR 35.157
  • Altın 2302.146
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Beyaz Show'un konukları fırtına estirdi

Kanal D’de 20 yıldır sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı, sevilen talk-show programı ‘Beyaz Show’nın bu haftaki konukları; ünlü sunucu Saba Tümer, Balkan türkülerin sevilen yorucusu Suzan Kardeş, Survivor birincisi Turabi Çamkıran, ünlü oyuncu Furkan Palalı, muhteşem sahne performansı sergileyen Kolpa ve Ece Seçlik oldu.
Beyaz Show'un konukları fırtına estirdi
Fatma Güler - Ekranların çok sevilen talk-show programı Beyaz Show, eğlencesi, espirileri, sohbeti ve canlı yayın sürprizleriyle bu hafta herkesi ekran başına kilitledi.

Programın ilk bölümünde sevilen sanatçı Suzan Kardeş, potpuri şarkıları seslendirmesiyle stüdyodaki ve ekran başındaki herkesi coşturdu. Survivor birincisi olan Turabi Çamkıran’ın; Beyaz’ı çok sevdiğini söylemesinin ardından Furkan Palalı’nın Beyaz’ı daha çok sevdiğini söylemesi stüdyoyu kahkahaya boğdu.



‘Bayan Kahkaha’ olarak bilinen Saba Tümer, tüm zarafetiyle ve anlattıklarıyla yine herkesi kendine hayran etti. Saba Tümer’İn hayvanların ve çocukların verdiği tepkilerle yapılan VTR izleyenleri kırdı geçirdi. Başarılı sahne performansı ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Ece Seçkin ve Kolpa birlikte düet yaptıkları ‘Hoş geldin Ayrılığa’ isimli şarkısı ise gecenin son sürprizlerinden biriydi. İlk kez şarkıyı canlı yayında seslendiren ikili herkesi büyüledi.

Beyazıt Öztürk kimdir?
1969 yılında aslen Artvinli olan memur bir ailenin ikinci çocuğu olarak Bolu’da dünyaya gelmiş Türk sunucu, radyo programcısı ve yapımcıdır. İlk ve orta eğitimini farklı illerde tamamlayan Öztürk; Gemlik Lisesi’nden mezun olup Eskişehir Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinin Seramik- Heykel bölümünden mezundur. Lisanslı basketbolcu olan Beyazıt Öztürk; Ömer Karaca’nın kurduğu Radyo Klas’tan gelen teklif üzerine İstanbul’a gitmesi ile olmuştur. Radyo Klas’tan sonra Number One TV’ye geçen sunucunun asıl yıldızı burada parlamıştır. Birçok dizide oynayan ve albümü olan Beyazıt Öztürk; 20 yıldır Beyaz Show sunuculuğunu yapmaktadır.
 
Yorum Yazın