TİC Holding Header
  • USD 32.33
  • EUR 35.148
  • Altın 2294.309
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Bu filmler kaçmaz

Yaz dönemindeki bir çok film sinema severlerle buluşmaya devam ediyor.
Bu filmler kaçmaz
Fatih Mehmet Kayalı - Yaz döneminde sinema için adeta bir şölen yaşanıyor. Bu yaz vizyona giren filmler seyirciden tam almış gibi duruyor.

Vizyona giren filmlerin yanı sıra birde vizyona girmeye hazırlanan bir çok film bizi bekliyor. Seyircinin yoğun beklentiyle beklediği bu filmler bu hafta vizyona girecek.

İşte o filmler ;

Horror tunnel

ABD yapımı olan film 4 kadının hayat hikayesinden oluşuyor film 14 Temmuz'da vizyona girecek.

Geçmiş

Dünyaca tanınmış fotoğraf sanatçısı Yusuf (Bülent Emin Yarar), meslek hayatının başlarında Mardin Nusaybin'de bir kilisede çektiği bir fotoğraftaki kadını, aradan geçen 25 yıldan uzun zamana ve yaşanmış onca olaya rağmen bir türlü unutamamıştır. Son derece naif ve idealist olan Yusuf, o topraklara bir yolculuğa çıkarak fotoğraftaki kadını aramaya koyulur. Film 14 Temmuz'da vizyonda.

Durak

Gazeteci Tahir (Emre Altuğ), öğretmen Feride (Görkem Yeltan) ve Nizam birbirlerini hiç tanımamalarına rağmen gizli bir tarikattan aldıkları bir davetiye onları bir araya getirmiştir. Film 14 temmuz'da sinemalarda.

Apprentice

Singapur, Almanya, Fransa ortak yapımlı film seyircinin yoğun ilgiyle beklediği filmler arasında. Film 14 Temmuz'da sinelarda.

The Exception

Hollanda'da sürgünde bulunan son Alman İmparatoru II. Wilhelm'in (Christopher Plummer) güvenliği Nazi Almanyası için yeniden bir endişe kaynağı haline gelince Yüzbaşı Stefan Brandt (Jai Courtney) 'Kaiser'in baş koruması olarak tayin edilir. Bakalım film seyircinin nasıl bir hikaye ile karşısına çıkacak film 14 Temmuz'da sinemalarda.
Yorum Yazın