TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.067
  • Altın 2285.263
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

CHP'den Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İl Başkanı Ümit Solak Özer, Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Cemiyet Başkanı Okan Geçgel ile fikir alışverişinde bulunan CHP'li heyet, medya ve özgürlük konularını gündeme getirdi.
CHP'den Kayseri Büyükşehir Gazeteciler Cemiyetine ziyaret

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Ümit Solak Özer, Kadın Kolları Başkanı Esin Tosuner, Gençlik Kolları Başkanı Eda Albayrak ve İl Başkanlığı Yöneticisi Muttalip Atacan Ak Büyükşehir Belediyesi Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, Onursal Başkan Üstün Tuncer ve Genel Sekreter Duygu Uludaşdemir tarafından CHP'li heyet ağırlandı. Korona virüsü salgını nedeniyle sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştirilen görüşmede medya ve internet gazeteciliği gibi konular ele alındı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, "Ülkemizin ve dünyanın içinden geçtiği bu zor süreçte gazeteciler olarak mesleğimizin başındayız. Kamuoyunu doğru ve hızlı şekilde bilgilendirmek için çalışıyoruz. Gazeteci meslektaşlarımızın haklarını savunmak, birlikte hareket edebilecekleri bir alan sağlamak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.

CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ise yerel medyanın önemine dikkat çekti. Türkiye genelinde gazeteciliğin internet kanalına yöneldiğini belirten Çetin Arık, "Kayseri'deki gazetecilerin her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Gazetecilik kutsal bir görevdir. Bizler, gazetecilerin haklarını savunmalıyız ki onlarda mesleklerini en iyi şekilde yerine getirebilsinler" dedi.

Yorum Yazın