TİC Holding Header
  • USD 32.331
  • EUR 35.048
  • Altın 2280.745
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Geçgel; '30 yıldır süre gelen destansı mücadele sonucu kazanılan zafer'

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan ve Ermenistan arasındaki Dağlık Karabağ krizine ilişkin yapılan anlaşma kapsamında ateşkes ilan edildiğini bildirdi.
Geçgel; '30 yıldır süre gelen destansı mücadele sonucu kazanılan zafer'
Ateşkesin ardından bir açıklama yapan Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Genel Başkanı, Kayseri Büyükşehir Gazetecileri Cemiyeti Başkanı Okan Geçgel, 30 yıldır süre gelen destansı mücadele sonucu kazanılan zaferin mutluluğunu dile getirdi.

Geçgel açıklamasında, “İnanıyoruz ki bir kere yükselen bayrak bir daha inmeyecektir. Türk milleti tarihinde her zaman Azerbaycanlı kardeşlerinin yanında olmuştur, bundan sonra da olmaya devam edecektir. Tarihin bu önemli döneminde meşru mücadelesinde büyük bir dik duruş gösteren Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’i kutluyor ve oradaki kardeşlerimizi sevgiyle kucaklıyorum. Kardeşlerimiz bir kahramanlık destanı yazmış, işgal ve zulüm altındaki Karabağ esaretten kurtulmuştur. İnşallah hâlâ esaret ve zulüm altında bulunan Doğu Türkistan gibi Türk İllerinin kurtulduğu günleri de göreceğiz” dedi.
Yorum Yazın