TİC Holding Header
  • USD 32.381
  • EUR 35.044
  • Altın 2282.879
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

'Gerçek Kesit' geri dönüyor

Gerçek hikayelerden uyarlanan televizyon programı 'Gerçek Kesit', Onur Ünlü imzasıyla sinema filmi oldu. 23 Mart'ta vizyona girecek filmde Cahit Kaşıkçılar rol alıyor.
'Gerçek Kesit' geri dönüyor
İnternet Haber Servisi - Bir döneme damgasını vuran, gerçek hikayelerden uyarlanan televizyon programı 'Gerçek Kesit', Onur Ünlü imzasıyla sinema filmi oldu. Senaryosunu Cahit Kaşıkçılar'ın kaleme aldığı gerilim-komedi türündeki 'Gerçek Kesit: Manyak' filmi, 23 Mart'ta vizyona giriyor.

ÇEKİMLERİ İSTANBUL'DA YAPILDI

'Gerçek Kesit: Manyak' filminin başrolünde, 'Gerçek Kesit' yapımında 'Sarı Bıyık' karakterini canlandıran ve birçok bölümün senaryosunu yazan Cahit Kaşıkçılar rol alıyor. Çekimleri İstanbul'da gerçekleşen film, meraklıları tarafından şimdiden büyük bir heyecanla bekleniyor.

FİLMİN KONUSU

Belediyede temizlik hizmetlerinde görevli olan Rıza, annesine son derece düşkündür. Bu düşkünlüğü, çok istemesine rağmen evlenip bir yuva kurmasına da mani oluyordur. Karşı apartmana taşınan Serpil adlı çocuklu ve dul bir kadının hayatına girmesiyle, Rıza'nın evlilik hayalleri yeniden alevlenir, fakat bir yandan da suçluluk duygusu gittikçe artıyordur. Öyle ki, bir süre sonra gerçek hayatla bağı iyice kopmaya, annesine daha da bağlanmaya başlar. Rıza artık annesinin öldüğünün bile farkında olmadan onunla yaşamaya devam ediyor, bir yandan da umutsuzca Serpil'le ilişki kurmaya çalışıyordur.
Yorum Yazın