TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Medya

Kanal D'nin yeni dizisi, İki Yalancı

Yapımını Tükenmezkalem Film'in üstlendiği Kanal D'nin yeni dizisi, İki Yalancı 10 Temmuz Pazartesi akşamı yayın hayatına başladı. Bizde sizler için diziyi incelemeye aldık.
Kanal D'nin yeni dizisi, İki Yalancı
Deniz Burakcan Demir - Çocukluk aşkının, para uğruna terk ettiği Serkan (Keremcem) ve işinden atılınca evde ki baskıya dayanamayan Duygu (Yağmur Tanrısevsin)'nun yolları Bodrum'da kesişir. Arkadaşlarının zengin olma hayaliyle baskı kurdukları ikili, birbirlerini kendi yalanları içerisinde bir ilişkide bulurlar. Söyledikleri yalanlar ayaklarına dolanıp ayrılmak zorunda kalana kadar tozpembe olan bu aşk, imkânsız bir kara sevdaya dönüşüp Serkan ve Duygu’nun yollarını ayıracaktır.Ta ki, başka bir yerde karşılaşana dek...

Oyuncu: Keremcem
Rolü: Serkan Gürbulak
Karakter Açıklaması: Yakışıklı, kendini fark ettirecek kadar karizma bir mahalle delikanlısı. Oto tamircisinde çalışıp sakin bir hayat sürerken birden kendisini Bodrum’da, zenginlik yalanlarına bulaşmış olarak bulur.



Oyuncu: Yağmur Tanrısevsin
Rolü: Duygu Ersebil
Karakter Açıklaması: Mahallenin genç, güzel kızı. İşinden kovulup Bodrum'daki arkadaşı Burcu'yu ziyarete gittiğinde başına gelecekleri hayal bile etmemiş, kendini ünlü iş adamı Veli Velioğlu'nun kızı olarak tanıtırken bulmuştur.




İLK BÖLÜM REYTİNG'TE BİRİNCİ
İlk bölümüyle, hem total reytingde hem de ABC1'de ilk sırada yer alan, (3.66 rating) yayınladığı günün birincisi olan diziye,takipçilerinden gelen övgülerde bir hayli yüksek.


KEREMCEM
Muğla’da 28 Aralık 1977 yılında dünyaya gelmiştir. Soyadı Dürük olan Keremcem için Kerem ve Cem isimlerinin ikisini birden kullanmak oldukça önemlidir. Hatta ona yalnızca Kerem şeklinde seslenen arkadaşlarına annesinin kızdığını bir röportajında iddia etmiştir. İlköğretimini Milas’ta okumuş ve orta öğretimini İzmir’de tamamlamıştır. Ege Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü mezunu olan Keremcem lise yıllarından itibaren gitar çalmaya başlamıştır. 1996 yılında söz ve müziği kendisine ait olan Elimde Değil adlı şarkıyı yapmıştır. Arkadaşı Yunus Adak ile çalışmalarına devam ederek 2001’de İstanbul’a geldi. Yonca Evcimik aracılığı ile 2004 yılında Aykut Gürel ile çalışmaya başladı.

Keremcem 2004 yılında ilk albümü Eylül ile piyasaya adımını attı. Popsa ve Altın Kelebek’te en iyi çıkış yapan sanatçı ödüllerini bu albümle kazandı. Aynı yıl televizyon dünyasına da adımını attı. Asıl ününü kazanmasını sağlayan Aşk Oyunu ile geniş kitlelere adını duyurdu. Bu dizide Yasemin Ergene ile başrol oynadı. 2014’te evlendiği Seda Güven ile bir yıl sonra ayrılan oyuncu 2009 yılında askerliğini yaptı. En son O hayat Benim adlı dizide boy gösteren oyuncu aynı zamanda izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başarmıştır.



YAĞMUR TANRISEVSİN
Aslen Mersinli olan Yağmur Tanrısevsin, 4 Ağustos 1990 yılında doğdu. "Güneşi Beklerken" dizisinde ünlü bir ailenin duygusal krizler geçiren hassas kızı "blumia hastası" "Melis Güzel" karakterini canlandırarak tanındı. İngilizce oynadığı Amerika ortak yapımı ilk sinema filminde The Tragedy adlı korku filminde Jennifer rolünü canlandıdı. Bambi reklamının marka yüzü oldu.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik-Cam Bölümü son sınıf öğrencisidir. Sanat kariyerini oyunculuk ve seramik-cam alanlarında birlikte devam ettirmektedir. Meltem Cumbul, Betül Alganatay, Ümit Çırak, Craft Oyunculuk Atölyesi Bahar Kerimoğlu ve Merve Taşkan oyunculuk eğitimi alan Yağmur Tanrısevsin, boks, tenis, kayak, basketbol, heykel, resim ile ilgilenmektedir. "Geniş Aile Yapıştır" sinema filminde Çağla karakterini canlandıran Yağmur Tanrısevesin, "Aşk Ağlatır" adlı sinema filminde oynadı. Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili dizilerinde konuk oyuncu olarak bulundu. 2014 sonbaharı itibarı ile Kaçakisimli dizide Haluk Bilginer'in kızı olarak Tülay Mengen karakterini canlandırdı. Bana Baba Dedi dizisinde Didem karakterini canlandırdı. Show Tv'de ekrana gelen "Mayıs Kraliçesi" adlı dizide başrolde yer aldı.

Yorum Yazın