TİC Holding Header
  • USD 32.334
  • EUR 35.091
  • Altın 2298.61
  • BIST 100 8880.09
  • Medya

Stalk to'nun Instagram'da gizli profilleri görüntüleme ayrıcalıkları neler? Ne için kullanılır?

Instagram günümüzde pek çok insanın hem sosyal yaşamının bir parçası hem de pek çok kişi içinde ticari bir platform haline geldi. Bu nedenle pek çok kişi gününün büyük bir çoğunluğunu Instagram hesabında geçiriyor.
Stalk to'nun Instagram'da gizli profilleri görüntüleme ayrıcalıkları neler? Ne için kullanılır?
Instagram'da gözümüz haline gelen Stalk.to nedir, nasıl çalışır, Instagram'da sunmuş olduğu ayrıcalıklar neler?

Instagram'ın gücünden yararlanan pek çok kişi Instagram hesapları üzerinde kimlerin profilini ziyaret ettiğine, kimlerin hikayelerini görüntülediğini ve gizli profilleri kolaylıkla gözlemleyebilirsiniz. Instagram gizli profilleri görüntüleme özelliğinin bulunduğu bu sistemde güvenlik üst seviyede tutulmaktadır.

Instagram kullanıcılarının pek çoğu profilini ziyaret edenleri bu yöntem ile görüntüleyebiliyor ve aynı zamanda profiline bakan kişileri, hikayeleri, görüntüleyenleri, takipten çıkanları ve sizlerin takip ettiği ancak kendisini takip etmeyen kişileri görüntüleme özelliklerini sunmaktadır. Yüksek seviyede güvenliğin ön planda tutulduğu bu sistemde gizlilik sözleşmesi rakip uygulamalara göre çok daha detaylı bir şekilde hazırlanmıştır. Canlı destek yöntemi ile rahatlıkla iletişim kurulabilmektedir.

Stalk.to üzerinde vekil kullanıcı adı verilen bir algoritma bulunmaktadır ve TOR gibi gizliliği sağlamaktadır. Ayrıca ek güvenlik sistemi oluşturarak hiçbir şekilde hesabınızda izin vermediğinizde güvenliğinizi tehdit etmemektedir. İzniniz olmadan hesabın üzerinde kimseyi izleyemeyen, gönderiyi göremeyen ve kesinlikle erişim sağlayamayan Stalk.to ücretli abonelikler için stripe destekli ödeme sisteminden yararlanmaktadır. Profilinize bu sistem tarafından erişimi engellemek için Stalk.to ile iletişime geçerek profilinizi gizleyebilirsiniz.

https://stalk.to



Sponsorlu İçerik
*İçerik tanıtım yazısı olarak girilmiştir. OGÜNhaber editörlerinin bir müdahalesi bulunmamaktadır. Bu içerik tavsiye niteliği taşımamaktadır.
Yorum Yazın