TİC Holding Header
  • USD 32.324
  • EUR 35.124
  • Altın 2297.323
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

2016 yaz şapka modelleri

Özellikle yaz aylarında şapka mutlaka gün içerisinde giyilmesi gereken önemli bir aksesuardır.
2016 yaz şapka modelleri
Fatma Güler - Moda olmasının yanı sıra ayrıca gün ışığından korunmak ve gözlere gelen zararlı ışınları da engellemek için oldukça önemli olan şapkalar bu sene oldukça farklı modelleri de içinde taşıyor.

Bu sene kenarlı şapkalar özellikle filmlerde yer alan şapkaların modellerini hatırlatıyor; hasırdan yapılmış bu tarz şapkalar bayanların en çok tercih ettiği şapkalar arasında yer alıyor. Üzerinde birtakım desenlerle yada eşarplarla tasarlanmış olan bu şapkalardan mutlaka bir tanesini edinmelisiniz.



Farklı renklerde de oluşturulan hasır şapkalar özellikle yüksek üstleri ile dikkat çekiyor. Ayrıca uzun saçlar da çok havalı duran bu şapkalar yaz boyu sizler için koruyucu olabilecektir.

Bunun yanı sıra kepçe şapka olarak adlandırılan şapkalar genelde çağdaş yaşamda yerini almış şapkalar arasında uzun yıllardır kullanılıyor. Genç yaşlı herkesin kullanabileceği ve birçok tasarıma sahip olan mavi, yeşil, kırmızı, sarı desenli, çizgili daha birçok tasarımı içeren bu şapkalar oldukça dikkat çekiyor.

Sportif şapkalar arasında yer alan ve daha çok geriye doğru takılan kasketli şapkalar ise genç kız ya da erkeklerin en çok tercih ettiği şapka tipleri arasında yer alıyor. Beyzbol şapkaları olarak da adlandırılan bu şapkalar da birçok aksesuarı da ek olarak görme imkanı bulabilirsiniz.



Ayrıca tığ işi olarak tasarımlanmış ve genelde Fransız bereleri olarak adlandırılan bu berelerde pamuklu ipliklerden üretilmiş ve yaz boyu terletmeyen bir özelliğe sahip olarak tercih edilebilir.
Yorum Yazın