TİC Holding Header
  • USD 32.369
  • EUR 34.977
  • Altın 2324.132
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Balerin babetleri sezon favorisi

Rahatlığı ve şıklığı bir arada yaşamak isteyen ve tarzıyla her kıyafetinde bütünlüğü de sağlamaya çalışan kadınların tercihi balerin babetler bu sezon en favori ayakkabılar arasında adından söz ettirdi.
Balerin babetleri sezon favorisi
Deniz Burakcan Demir - Babetlerin bağcıklı olması ayrıca görünüm açısından eteklerle ve elbiselerle iyi bir kombinasyon sağlıyor.

Renk olarak her rengi içinde barındıran balerin babetleri özellikle metalik renkleri ile dikkatleri çekiyor.

Balerin babetlerinde dilediğiniz bağcığı kendiniz de yaratabiliyorsunuz. Giydiğiniz kıyafete uygun olan bandana ya da kumaş parçalarıyla uyumu daha da artırabilmek mümkün!

Balerinlerin yürüyüş zarafetini yakalamak ve farklı tasarımları ile kıyafetlerinizle uyumu yakalamak için tercih edebilirsiniz. İnce ipli siyah bir balerin babeti siyah mini bir etek ve beyaz bluzla kombin yaparak gecelerinizde şık, zarif ve rahat olmayı seçebilirsiniz.

Balerin babetlerin bazı modellerinde küçük topukları bulmanız ve babetin bağcıklarla farklı görünüm sağlamasıyla daha etkileyici olmasına olanak vermesi de hayli avantajlı! Böylece klasik babet havasından daha öte bir görünüm yakalama şansı bulunur.

Pantolonlarla babet giymek rahatlık ve sadeliği yansıtır hele bir de yanlardan ipli balerin babeti ile daha farklı bir tarzı ortaya çıkarır.

Ayakkabı tasarımcıları ayrıca gece şıklığını yaşamak isteyenler için de balerin babetlerde yılan derisi, nubuk, rugan ve parlak metalik renkleri de düşünmüş ve sunmuş; üstelik çok da hoş olmuş. Şıklığı ve zarafet böylece her yere taşıma şansı da hayli yüksek! Renk armonisi ise hayli fazla! Dilediğiniz rengi bulabilir ve kıyafetlerinizle kombin yaratırken aynı an da renk sorunu da yaşamazsınız.
Yorum Yazın