• Moda

Bandana ve fularların dönüşü!

Uzun süredir rafa kaldırdığınız bandana ve fularlarınızı artık çıkarabilirsiniz.
Bandana ve fularların dönüşü!
Sultan Gedik - Bu sezon tekrar modaya dönüş yapan bu aksesuarlar farklı desenleri ve renkleriyle takıların dahi yerini alarak farklı bir tarz oluşturmaya geliyor.

Sokak stiline taşınan hem romantizmi hem de asiliği yaratacak kişiliği besleyen bir aksesuar olarak muhteşem parçalarıyla eşlik ediyor. Üstelik bağlama stilleri de klasik olmaktan uzak farklı dokunuşlar ve tarzlar yaratarak özgürce kullanım sağlıyor. Saçları farklı bir tarza dönüştüren düğümler ve bağlanma şekilleri ile hayli özgün ve sıra dışı etki yaratıyor.

Bandanaların çanta gibi kullanımı yani minik bir çantaya dönüşümünü de görmek mümkün! Stili yaratmak ve değişik organizasyonlarla kombinlemek sizin elinizde! Kolda, saçta, boyunda, çanta olarak ve hatta ayak bileklerinde dahi stil yaratabilmek mümkün!

Kot pantolonlar, beyaz ya da renkli salaş uzun elbiseler, gömlekler, badiler ve daha birçok kıyafetle stil yaratarak ve yeni düğüm şekilleri kullanarak farklı bir tarz oluşturmak kendi yeteneğinize kalmış. Aksesuar modasında fular ve bandanalar nostaljik esintiler yaratırken yeni stillerin oluşmasında da katkı sağlıyor.



Önemli olan aksesuarı severek ve bilerek kullanmak! Sadece takmak için değil kıyafete uygun stili yakalamak suretiyle daha çekici ve etkileyici fon oluşturmak gerek. Günümüz modasında artık tüm kıyafetlerde bir özgürlük ve yoğunluk hâkim! Bandana ve fularlarda kendi stil dokunuşlarınızı yaratmak için taşlardan veya derilerden yardım alabilirsiniz. Bütünlüğü sağlamak ve yaratıcı olmak; tarzınızı da ortaya koyacaktır.
Yorum Yazın