TİC Holding Header
  • USD 32.326
  • EUR 35.119
  • Altın 2300.412
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

'Ben istemem' diyeceğiniz stiller

Moda yıllardır insanların hayatında önemli bir yere sahip olmuştur.
'Ben istemem' diyeceğiniz stiller
Sultan Gedik - Her geçen gün değişik birçok moda akımı yaratan tasarımlar ve stiller oluşmuş ve hala da bu devam etmektedir.

Moda yakışandır diyenlerin yanı sıra bazı kişiler tarzım diyerek farklı birçok stili deneyerek istediği gibi hareket etmiştir.

Genelde sıra dışı olarak ortaya çıkan modayla ilgili pek çok kıyafet şov dünyasında ve ünlüler arasında karşılık bulurken sokak modasına akış sağlamamıştır.

Ancak sıra dışı olmasının yanı sıra bazı garip kıyafetlerin olması şaşırtarak ‘’ ben istemem’’ ve de ‘’giymem’’ diyeceğiniz tuhaflıkları da taşımaktadır.

Bu stiller içerisinde yer alan pantolon olarak tasarlanmış ancak şort görünümlü bir hava yaratılmıştır. Şeffaf naylondan yapılan pantolonun içerisinde kumaştan şort tasarımı yapılmıştır. Buna ne dersiniz?

Çanta olarak kullanılan çizme şeklinde hazırlanan tasarımlarda kumaşla çalışılmış ve sap eklenmiştir. Omzunuzda bir çizme taşımak ister misiniz?



Bacak kaslarını ve iç görünümünü gösteren tayt modelleri de oldukça tuhaf ve garip bir stil olarak hazırlanmış.

Çift geometrik gözlükler; kare ve yuvarlak olarak tuhaflığı yansıtan ve hangi tarz gözlük kullansam diyenler için hazırlanmış sanırım (!)

Korkunç desen ile hazırlanan kot pantolonlardan birisi köpekbalığı dişleri ile belden bacak arasına kadar bir desen içeriyor.

Eldivenlerden oluşturulan bir yelek modeli sizi elleriyle koruyan bir model olarak görünse de oldukça absürt ve gereksiz olmuş. Artık kendinize sarılabilirsiniz!

Yırtık pırtık olarak hazırlanmış spor ayakkabı zavallı bir görünüm sağlıyor ama fiyatı oldukça pahalı; buna ne demeli!

Vücut kıllarıyla hazırlanmış mayo modeli hayrete düşürüyor. Bu tasarımı taytlarda ve çoraplarda da görmek mümkün!

Battaniye deseniyle hazırlanan çantalarda oldukça garip ve sıra dışı! Sürekli battaniye taşıyor hissiyle yollarda uykunuz gelmezse deneyebilirsiniz.

Güvercin ayakkabılar ise nasıl desek tuhafın üzerinde olağanüstü bir saçmalık. Ayağınızda güvercinlerle yürümek gibi!

Moda için yapılmayacak yok! Bu tarz pek tutulur mu bilinmez ama sizleri bilgilendirmek istedik.
Yorum Yazın