TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

Çizgili kombinler ile yaz şıklığı

Yaz ayları; alışveriş çılgınlığı, yeni kıyafetler ve yeni moda trendler ile gardırobu yenilemeye fırsat veren çeşitliliği ile cezp ediyor.
Çizgili kombinler ile yaz şıklığı
Sultan Gedik - Kadınlar yaz aylarında her ortamda gösterişli ve güzel olmayı sağlayacak kıyafetlerle sokakta, işte, evde ve gecelerde salınmaya bayılır.

Bu da yeni trendlerle şıklığı yakalamak demektir.

Bu sene etek, pantolon, gömlek ve elbiselerde çizgili moda akımını da yansıtıyor.

Sokak modası; bol, salaş ve tiril tiril çizgili pantolonlar ile daha bir göz alıcı. Üzerine aynı şekilde düz salaş bluzlar ya da tişörtler ile rahatlığı, serinliği ve pozitifliği beraberinde getiriyor. Üstelik bez ayakkabılar veya sandaletler ile kombin ederek ‘’giyerim çıkarım’’ kolaylığını da sunuyor.

Çizgili gömlekler ve bluzlar yine salaş düz eteklerle rengine ve stiline göre kombin edilebilir. Özellikle beyaz ve lacivertin çizgi kombinasyonu hem günlük hem de gecelerde şık olmaya olanak tanıyor. Farklı birçok çizgili kıyafet her şeyde kullanılmış. Elbiseler, tişörtler, bluzlar, pantolonlar, etekler, şortlar ve kapriler.



Özellikle işe giderken düz rahat bir pantolon üzerine şık bir çizgili gömlek kombini ile ofis şıklığını ve rahatlığını yaşatabilirsiniz. Üstelik aksesuar olarak çantanız ve ayakkabınız yeterli olacaktır. Takı ya da farklı bir aksesuara gerek dahi duymadan.

Çizginin her türünü kıyafetlerde tasarım olarak bulmak mümkün. Enine, boyuna ve helezoni çizgiler artık stilinize ve tarzınıza uygun olarak sizleri bekliyor.

Modada her şey serbesttir. Dilediğiniz kombini sağlayarak farkınızı da ortaya koyabilirsiniz. Kalın çizgili bir pantolon üzerine ince çizgili bir gömlek ile eski yıllardaki esintileri yakalamanız ve fark yaratmanız mümkün!

Denemeye değecek birçok kombin beğeni ve albeni ile sizlere yaz aylarında şıklığı yansıtacak fırsatı da verecektir. Sıradan değil; farklı olmak her zaman özgünlüğü bir adım öne çıkarır.
Yorum Yazın