TİC Holding Header
  • USD 32.354
  • EUR 35.154
  • Altın 2307.984
  • BIST 100 8880.09
  • Moda

File çoraplarda estetik desen ve renkler

File çoraplar son zamanlarda moda akımının liderleri arasında yerini almıştı.
File çoraplarda estetik desen ve renkler
Sultan Gedik - Kadınlar file çoraplarını oldukça çok sevdiler ki; moda tasarımcıları yenilikleri ile tekrar bu fırtınayı estirmeye başladı.

Desenli ve renkli file çoraplar oldukça dikkat çekici ve albenisi yüksek bir görünüme sahip. Üzerlerinde çiçek desenleri bulunan estetik görünüme sahip çoraplar oldukça ilginç! New Yorklu bir sanatçı olan Lirika Matoshi bu tasarımların mimarı olarak yaptığı desenli file çoraplarıyla modeller üretiyor. Akım olarak yer alması an meselesi. Ancak el emeği olan bu tasarımlar gerçekten birçok kadını kendisin yapmasını teşvik edecek nitelikte.

Yapma çiçek, pul, taşlar ve boncuk gibi birçok materyalle üretilen bu çorap desenleri hayli göz alıcı. Modern bir görünüm yaratırken estetik boyutunu da görmek mümkün. Ayrıca el işi dokumalardan oluşan çiçek desenleri ise çorap üzerinde hayli dikkatli bir şekilde işlenmiş.



Külotlu çoraplar birçok tasarımı ile kadınların vazgeçilmezlerinden. Her kıyafet altına giyilerek kadınlarda estetik görünümü sağlayan ince külotlu çoraplar artık sınır tanımayan desenleri ve özellikleri ile bir moda akımı olarak kendini gösteriyor.

File çoraplardaki renkli desenler sokak modasına iner mi? Bence iner. Çünkü spor kıyafetlerle tamamlanabileceği gibi özel günler için de birçok kıyafet altına rahatlıkla tercih edilebilir. Üstelik özel kılan bir görünüm ile kıyafete artı dokunuşlar da sağlayacaktır.

Merakla beklediğimiz ve moda olacağı gerçeğini göz önünde tutarak file çorapların bu tasarımını bekliyoruz!
Yorum Yazın