TİC Holding Header
  • USD 32.377
  • EUR 34.98
  • Altın 2324.358
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Hasır çantayla her yerde rahatlık!

Hasır çantalar eskiden çok fazla modaydı ve en büyük kolaylık olarak yine 2017 yaz aylarında damgayı vurmayı başardı.
Hasır çantayla her yerde rahatlık!
Sultan Gedik - Hem kolay kullanımı hem de sadeliği ve örme dokunuşları ile bütünleştiren bir etkiyle kollarda albeniyi yansıtmayı başarıyor.

Vintage parçalar artık tüm kombinlerde var olmaya başladı bile! Yaz aylarının vazgeçilmeyen rahatlığı kolay kullanılacak aksesuarlar olarak tercih ediliyor. Ağır deri çantalar yerine bez ve hasır çantalar sokak modası içerisinde en çok dikkat çekenler. Ayrıca plajlarda da boy gösteren hasır çantalar; üzerlerine ince dokunuşlarla yaratılmış desenleri ile de severek kullanılıyor.

Kadınlar her yerde ayrıntılı birçok malzemeyi çantalarında taşımaya bayılır. Çantayı açtığınızda çantada yok yoktur! Hasır çantalar geniş iç hacmi sayesinde tedbirli hareket etmeyi seven kadınlara da kolaylık sağlıyor. Gün içerisinde kullanırken her detayı çantalarda bulundurmak mümkün!

70’li ve 80’li yılların özlemli etkisini günümüze taşıyan hasır çantalar her daim moda da kabul görmeyi başarıyor. Model tasarımları günümüzün zevkine ve akımına göre değişiklik göstererek bu günlere taşınmış. El de kısa saplı farklı örme şekilleri ile yer alırken geniş saplı ve spor modelleri de hayli göz alıcı. Ayrıca heybe olarak da tasarımlanan hasır çantalar sokağa en yakışanlar arasında bulunuyor.



Her kıyafete yakışacak ve plaja gidecek havasıyla siz de hasır çantalarla kendinizi ödüllendirin ve deri çantalarınızı raflara kaldırın. İstediğiniz şekilde ve modelde tercih edebileceğiniz hasır çantaların farklı modelleri ile farkınızı da yaratın.

Ayrıca kombin yaparken ve ayakkabıyla da uyum sağlama açısından büyük kolaylığı da sunuyor. Espadril, hasır dolgu topuk bez terlikler ve sandaletler size çantanızla eşlik etsin.
Yorum Yazın