TİC Holding Header
  • USD 32.374
  • EUR 35.028
  • Altın 2324.57
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Kamuflaj parçalar

Uzun yıllardır tek tük de olsa kamuflaj desenlerin yer aldığı kıyafetler kadınların nedense çok fazla rağbet ettiği bir tasarım olarak yer alıyor.
Kamuflaj parçalar
Deniz Burakcan Demir - Özellikle pantolonlar ve ceketlerde çok daha fazla tercih edilen bu desenler kadının bir anlamda asiliğini, gücünü ve erkeksi havasını yaratması adına tercih ediliyor.

Asker üniforması havası yaratan kamuflaj desenler kadınların özgürce salınmasını ve kendine has duruşunu da yansıtması açısından pek çok parçada kullanılıyor. Gömleklerde de çok fazla yer alan bu desenler siyah pantolonla kombin yapıldığında oldukça etkili bir duruşa etken olabiliyor.
Kamuflaj bir pantolon ve üzerine giyeceğiniz siyah tişört ve yine kamuflaj bir gömlekle farklı bir tarz oluşturabilirsiniz. Üstelik ayağınıza giydiğiniz botlarla da bu etkiyi daha da katlamak mümkün! Sadece spor kıyafetlerle değil her parçayla kombin olabilen bu desen artık her yerde ve her şekilde kendini gösteriyor.

Kot pantolon beyaz tişört ve kamuflaj gömlek; üstelik altına stiletto bir ayakkabı ile gecelere akabilir ve her tarzı yansıtabilirsiniz. Bu desen resmiyeti değil artık özgünlüğü ve tarzını yaratan her kadına farklı stiller oluşturabiliyor.

Kamuflaj kıyafetler arasındaki elbiseler ve işlemeli ceketlere de farklı hava verilmiş ve kadınların özgünlüğünü ortaya çıkarmasına destek oluşturmuş. Ceketlerde yaka ve göğüs kısmında işleme, taş ve armalarla farklı bir bakış açısı katılırken elbiselerde ise kolsuz düz ve yırtmaçla sadelikle asiliği yaklaştırmış.

Her şekliyle yaratıcı ve etkileyici olan kamuflaj kıyafetleri dilediğiniz özgür seçimlerinizde kullanabilirsiniz. İster günlük sokak modasında isterseniz gecelerde şık kıyafetinizle kombin ederek! Tarz sizin seçim sizin! Farklıyım diyenlerin tercihi!
Yorum Yazın