TİC Holding Header
  • USD 32.375
  • EUR 35.003
  • Altın 2324.829
  • BIST 100 9129.19
  • Moda

Metalik oje; tırnakları süslüyor

Ojeler kadınların vazgeçemediği süslerinden birisidir.
Metalik oje; tırnakları süslüyor
Sultan Gedik - Her kıyafete ve her ortama göre değişik renklerde ojeler tırnakları süslerken bakımlı ellerde dikkatleri çeker.

Modanın ve bakımlı olmanın en büyük etkilerini yansıtan ojeler farklı ışıkları ile de büyüleyici bir etki yaratıyor.

Son zamanlarda ortaya çıkan ve metalik olarak tırnaklarda gördüğümüz ojeler ise hem parlak hem de etkileyici bir yenilik olarak beğeni aldı.  Geçen yıl içerisinde kendini gösteren metalik renkli ojeler; yükselişini hızla sürdürürken yenilikleri de beraberinde getiriyor.

Özellikle Fransız maniküründe etkili bir şekilde kendini gösteren metalik renkler tırnağın albenisini de kat kat artıran özelliği ile popüler hale geldi. Fransız manikürünün yanı sıra tırnağın tamamında da etkili olabilen metalik ojelerle artık daha parlak ve daha çekici tırnaklara sahip olmak mümkün!



Tırnak modası her yıl tasarımcıları yeniliklere götürdüğü gerçeğini yadsımamak gerekiyor. Desenli tırnaklar hayli dikkat çekmişti ve hala çekmeye de devam ediyor. Aparatlar yardımıyla ya da ustalılığınızla tırnaklarınıza metalik ojeleri sürerken keyifli olacaksınız. Çünkü renkler sizi başka bir âleme götürürken çekiciliğinizi artıran tırnaklarınız ile de göz doldurabileceksiniz.

Metalik oje renklerini ayrıca tırnağınızda kombinleyerek tırnaklarda ayrı bir armoni yaratabilirsiniz. Mavi, gri ve kahve tonları, mor, yeşil, beyaz, kırmızı ve daha birçok renk tırnakları süslüyor. Dore ve altın renklerdeki metalik ojelerde özellikle geceleri şıklığınızı bütünleyecek etkileri taşıyor.
Yorum Yazın